Bunun incelemesine bakmıştım orada arka tuşların yarıdan sonra tepki verdiği söylenmiş emin olamadım açıkçasıBu ürüne bakabilirsin forumda incelemesi mevcut.Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
pusatta ilk zamanları 155 falandıvay be zamanında gamepad alırken pusat ile xbox gamepad arasında kalmıştım. Biri 300 biri 400dü. Şimdi Pusat hala 300 . Xbox ınkin 800e kadar çıktı
ben almaya çalıştığımda yaklaşık 8 ay önce falan 300 dü. xbox 400pusatta ilk zamanları 155 falandı
Bunun incelemesine bakmıştım orada arka tuşların yarıdan sonra tepki verdiği söylenmiş emin olamadım açıkçası
işte orada bahsedilen gaza basma hissi çok önemli tepkileri kademeli ve tutarlı olmalı yoksa logitech f710 alıp geçicem arada oldukça az fark varBuyurun buraya göz atın.İnceleme - Monster Pusat Wireless Gamepad !
Merhaba dostlar, bu incelemem de size yakın zamanda aldığım Monster ın Pusat Wireless Gamepadi ile yaşadığım tecrübelerimi aktarıcam. Öncelikle Google amcadan güzel görüntüler: Ürünün belli temel özelliklerini gelirsek: 2.4GHz Kablosuz Bağlantı (Wireless), Sarj için Typ-c ve USB uçları olan...donanimarsivi.com
A101 E 30 tl ye gelmişti memnunum ..Tuş hassasiyeti iyi ve kaliteli bir game pad arıyorum kablosuz olması gerek tavsiyeleriniz nedir?
bulunduğum yerdeki vatanda yok olsa bir bakardım pek fazla incelemesini göremedimGörüp almak istiyorsan bütçeni biraz daha yükseltipSnopy Rampage SG-RPS4 Siyah Bluetooth Çift Titreşimli PS4-Gamepad Joypad | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Snopy Rampage ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Vatandan da alabilirsin https://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sg-rps4-bluetooth-cift-titresimli-ps4-gamepad-joypad.html