arkadaşlar selamlar pc de nba 2k20 fifa 20 gibi oyunlar oynuyorum ve 2 tane gamepad e ihtiyacım var arkadaşlarımla falan oynamak için 2 tanesini 300-400 arası bulabilir miyim önerirseniz sevinirim
dostum xbox controller 1 tanesi 500 tlXbox one controller
böyle gecikme falan olurmu algılamama sorunu gibiBiraz eski bir gamepad.LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad - Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad - Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
arkadaşlar selamlar PC de nba 2k20 fifa 20 gibi oyunlar oynuyorum ve 2 tane gamepad e ihtiyacım var arkadaşlarımla falan oynamak için 2 tanesini 300-400 arası bulabilir miyim önerirseniz sevinirim
Bir ara gözüm takılmıştı almak istemiştim ama deneme fırsatım olmadı nası bir performansa sahip bilmiyorum ama idare etmelik olması lazım
Gecikme olmaz, kablolu zaten.böyle gecikme falan olurmu algılamama sorunu gibi
güven vermedi gecikme olur mu bu gamepad de çünkü şuan kinde algılamama falan oluyor o yüzden değiştirmek istiyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Bir ara gözüm takılmıştı almak istemiştim ama deneme fırsatım olmadı nası bir performansa sahip bilmiyorum ama idare etmelik olması lazım
şimdi kullandığımda kablolu ama oluyor belki de ps3 controller olduğu içindir teşekkür ederimGecikme olmaz, kablolu zaten.
Ayrıca gamepad destekli oyunların tamamında sorunsuz çalışıyor.Bu indirime girerse kaçırma ben kullanıyorum çok memnunum şarjı o kadar uzun gidiyor ki hiç bitmedi şarj etme aralığım 1 ay falan.Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
hiç gördün mü indirime girdiğini ne zamanları oluyorGecikme olmaz, kablolu zaten.
Hangisi?hiç gördün mü indirime girdiğini ne zamanları oluyor