Neler Yeni

PC için gamepad tavsiyesi pes için

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
Pc de pes oynuyorum 2 tane alicam f/p olsun istiyorum ne alabilirim daha önceden rampage sg r 218 vardi
Bundandı açıkçası çok fazlada vermek istemiyorum en fazla 200 falan ne almalıyım

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
Pc de pes oynuyorum 2 tane alicam f/p olsun istiyorum ne alabilirim daha önceden rampage sg r 218 vardi
Bundandı açıkçası çok fazlada vermek istemiyorum en fazla 200 falan ne almalıyım
Ps 3 ün sahteleri var onlardan alabilirsin titreşim desteği bile var bluetooth ta var.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
2. El orjinal ps3 kol bulabiliyorsan al kardeşim bu kolu ben aldım 1 hafta sora iade ettim gerçekten çok kötü. Çakma ps3 kolu alsan daha iyidir. Ya da arkadasin dediği Logitech kolu al eğer fiyatı sana uygun geliyorsa.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El orjinal ps3 kol bulabiliyorsan al kardeşim bu kolu ben aldım 1 hafta sora iade ettim gerçekten çok kötü. Çakma ps3 kolu alsan daha iyidir. Ya da arkadasin dediği Logitech kolu al eğer fiyatı sana uygun geliyorsa.
F310 alicam galiba düzgün bişey alayım kafam ağrımasın

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
Bence bi letgo dan araştır 2. El orjinal bulabiliyorsan tamir ettirirsin çok kötüyse fiyatı ona göre düşürür zaten. Arkadaşım kullanıyo kabloyu takmak dert uzaktan oynamak dert daha 2 hafta olmadan tuşlar içine girmiş, analog içinde basılı kalıyor titreşimi de yok kolun.

Top Bottom