240 SSD, 500 HDD yetiyor bana.Merhaba arkadaşlar.. Bir pc için ideal depolama gereksinimi ne kadar olmalı kaç gb .. Orta segment olarak ..?
Ssd .?
Hdd ..?
Mesela 120gb ssd 1tb hddMerhaba arkadaşlar.. Bir pc için ideal depolama gereksinimi ne kadar olmalı kaç gb .. Orta segment olarak ..?
Ssd .?
Hdd ..?
Aynen dostum aklımda ki plan bu ama şöyle bir durum var m.2 slotu boşta 1 tane boş slot var 500 alıp oraya doldursam mı yoksa normal ssd alıp sonradan ileride m.2 1tb taksam daha mı iyi olur bilemiyorum o yüzden m.2 boş bırakıyorum. Doğru mu yapıyorum sence.Sana bağlı dostum, kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir şey bu. Bana 500 GB yetiyor, sana 1 TB bile yetmeyecek belki.
Kuracağın programların, oyunların ufak bir hesabını yap, ona göre seçimini yap derim. 1 TB HDD + 500 GB SSD ideal bence.
Tamamen sana kalmış, bence 500 GB DRAM bulunduran bir M.2 SSD alıp sonradan depolama amaçlı Patriot Burst gibi ucuz, 1 TB bir SSD de alabilirsin.Aynen dostum aklımda ki plan bu ama şöyle bir durum var m.2 slotu boşta 1 tane boş slot var 500 alıp oraya doldursam mı yoksa normal ssd alıp sonradan ileride m.2 1tb taksam daha mı iyi olur bilemiyorum o yüzden m.2 boş bırakıyorum. Doğru mu yapıyorum sence.
normal kullanıma 500 gb ssd yeterli olurMerhaba arkadaşlar.. Bir pc için ideal depolama gereksinimi ne kadar olmalı kaç gb .. Orta segment olarak ..?
Ssd .?
Hdd ..?
Aynen hocam bu da olur şimdi 1 slot olunca sonradan mı eklesem diye kararsız kalıyorum dediğini yapmak daha mantıklı m.2 alıp sonradan sata yükseltmesi yapmak ideal olabilir teşekkürler.Tamamen sana kalmış, bence 500 GB DRAM bulunduran bir M.2 SSD alıp sonradan depolama amaçlı Patriot Burst gibi ucuz, 1 TB bir SSD de alabilirsin.
Bütçe kısıtlıysa 240 ssd 500, gb yada 1 tb hdd bütçeye bağlıMerhaba arkadaşlar.. Bir pc için ideal depolama gereksinimi ne kadar olmalı kaç gb .. Orta segment olarak ..?
Ssd .?
Hdd ..?