pc için masa yaptırmak

abuekrim

80+
Reaksiyon skoru
40
masam kırıldı pc koymak ve ders çalışmak için masa almak istiyorum bütçem 500 tl civarı
trendyolda demir masa ayakları satılıyor ordan ayak alıp marangoza tahta kestirsem kaç tl tutar (boyut olarak 150 ye 60 veya 65 istiyorum)
uygun fiyatlı masalar çok sallanma yapıyor mu kullanan varsa cevaplarsa çok memnun olurum
birde aklımda L masa fikri var onun için bütçeyi 700 750 civarına çıkartabilirim L masa olarak da 1 adet 120 ye 60 birde L nin devamı için 120 ye 60 ve bu ikisini bağlamak için çeyrek daire şeklinde tahta kestirsem ne kadar tutar ayaklar trendyolda 2 lisi 150 civarı

Marongoza sorman lazım biz bilemeyiz
masam kırıldı PC koymak ve ders çalışmak için masa almak istiyorum bütçem 500 TL civarı
trendyolda demir masa ayakları satılıyor ordan ayak alıp marangoza tahta kestirsem kaç TL tutar (boyut olarak 150 ye 60 veya 65 istiyorum)
uygun fiyatlı masalar çok sallanma yapıyor mu kullanan varsa cevaplarsa çok memnun olurum
birde aklımda L masa fikri var onun için bütçeyi 700 750 civarına çıkartabilirim L masa olarak da 1 adet 120 ye 60 birde L nin devamı için 120 ye 60 ve bu ikisini bağlamak için çeyrek daire şeklinde tahta kestirsem ne kadar tutar ayaklar trendyolda 2 lisi 150 civarı

masam kırıldı PC koymak ve ders çalışmak için masa almak istiyorum bütçem 500 TL civarı
trendyolda demir masa ayakları satılıyor ordan ayak alıp marangoza tahta kestirsem kaç TL tutar (boyut olarak 150 ye 60 veya 65 istiyorum)
Fiyatlar esnaftan esnafa değişir, marangoz esnafını bilmem.

Ama ben yakın zamanda şu masayı aldım: https://www.trendyol.com/ceramical/...-34067223?boutiqueId=541737&merchantId=123236

Hem ders çalışma için hem de bilgisayarı koymak için gayet yeterli. Gündüz masanın sol tarafında ders çalışırken akşam bilgisayarda vakit gerçirebiliyorum.

trendyolda aynı ayaklar 2 li 200 TL 270 TL tahtası tutar mı

Dediğim gibi, marangoz esnafını bilmiyorum. İstersen acelen yoksa kısıtlamalar bitince bir marangoza uğra ya da ara, istediğin ağacı kaça kesiyorlar bir sor. (Tahminen daha pahalı olacak çünkü el emeği var.)

Tanıdık bir marangoz varsa ailenin tanidiği veya babanın arkadasi gibi ona soyle uygun fiyata hallederler

en uygun kestirme işini koçtaş bauhausta yaptırabilirsin toplam 500 tlyi aşmaz

Ben yaklaşık 1 ay önce 120 ye 55 cm lik dolapları olan masayı 450 ye yaptırmıştım ama esnaftan esnafa degişir tabi

Marangoza yaptırmak kötü tercih olur. Eğer çok çok özel ölçütler verilmeyecekse en iyisi internetten almaktır. Seri üretim yapan fabrikalar daha kaliteli ürünü daha ucuza satar.

Geri