F310.cok paahali olmayan bir konsol onerirmisiniz pc icin
herkes bunu oneriyor wireless olan modeli arasinda sadece kablolu olmasi mi farkiF310.
aynen biri kablosuz ve kablosuz olanda titreşim var. ben kablosuzu önermiyorum çünkü bağlantı kopmaları oluyor arada. kablosuz alacaksanız xbox 9.nesil gibi en iyisini alın ya da direkt f310 alın kablolu olarak.herkes bunu oneriyor wireless olan modeli arasinda sadece kablolu olmasi mi farki
xbox iyui hos alasim geliyortda ben ps alistigimdan cok farkli geliyor analoguaynen biri kablosuz ve kablosuz olanda titreşim var. ben kablosuzu önermiyorum çünkü bağlantı kopmaları oluyor arada. kablosuz alacaksanız xbox 9.nesil gibi en iyisini alın ya da direkt f310 alın kablolu olarak.
doğrudur hocam ama kısa sürede alışırsınız. paranız varsa acımayın alın xbox 9.nesl yoksa da f310 alın.xbox iyui hos alasim geliyortda ben ps alistigimdan cok farkli geliyor analogu
Ps5cok paahali olmayan bir konsol onerirmisiniz pc icin
dualsense 5 e ne dedindoğrudur hocam ama kısa sürede alışırsınız. paranız varsa acımayın alın xbox 9.nesl yoksa da f310 alın.
valla hocam çok güzel kol da bilgisayar microsoft olduğundan xbox kolu çok sorunsuz çalışıyor ps kolları sorun çıkarıyor en temizi xbox kolu.dualsense 5 e ne dedin
2.el almam ama ne onerirsinSıfır F310 almak yerine 2. el daha iyi bir şey bakabilirsiniz. F310 da titreşim yok.