Sanmam. Bir daha ses çıkardı mı öyle?Pcyi montajladıktan sonra psu çok sesli çalıştı 20-30 sn ve sonra düzeldi. Bir sıkıntı olur mu?
Modeli neydi?Yok çıkarmadı hocam. Pc kapatıp bir daha açtım normal sessiz çalıştı
Sıkıntı yaşamazsın o zaman.Xpg pylon 650w 80+
Daha önceki konularda konuşmuştuk sizle. Bios güncellenmesi gerekiyor herhalde ekrana görüntü gelmiyor. Monitörün kablosunu ekran kartından söktüğümde no signal diyor ama takılıyken bir şey demiyor. Bios güncellenecek diye düşünüyorumSıkıntı yaşamazsın o zaman.
Evet bios güncellemen lazım. Fakat nasıl açıcaksında yapıcaksın bilmiyorum açıkçası.Daha önceki konularda konuşmuştuk sizle. Bios güncellenmesi gerekiyor herhalde ekrana görüntü gelmiyor. Monitörün kablosunu ekran kartından söktüğümde no signal diyor ama takılıyken bir şey demiyor. Bios güncellenecek diye düşünüyorum
Tanıdığım bilgisayarcı var konuştum düşük model ryzen işlemci lazım dedim. Getir yapalım dedi de yarın yaptıracağım inşallahEvet bios güncellemen lazım. Fakat nasıl açıcaksında yapıcaksın bilmiyorum açıkçası.
Güvenilir eminsin demi? Geçmişte bilgisayarcılarla pek iyi anılarım olmadı çünkü benim.Tanıdığım bilgisayarcı var konuştum düşük model ryzen işlemci lazım dedim. Getir yapalım dedi de yarın yaptıracağım inşallah
Ya saçmalama. Anakartını söyle biTanıdığım bilgisayarcı var konuştum düşük model ryzen işlemci lazım dedim. Getir yapalım dedi de yarın yaptıracağım inşallah
Güvenilir. Zamanında çok işimi görmüştü termal macun vs.Güvenilir eminsin demi? Geçmişte bilgisayarcılarla pek iyi anılarım olmadı çünkü benim.
Asrock b450m hdv r4.0Ya saçmalama. Anakartını söyle bi
O zaman ona yaptırman en sağlıklısı olacaktır. Güle güle kullan şimdiden.Güvenilir. Zamanında çok işimi görmüştü termal macun vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asrock b450m hdv r4.0