oguzhnsrmn 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 8,816 En İyi Cevap 8 30 Aralık 2020 #27 Malwarebytes ile kaspersky ile tarat arkadaşımdada aynı durum olmuştu korsan oyun yüklemiş ondan.
Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 oguzhnsrmn yazmış: Malwarebytes ile kaspersky ile tarat arkadaşımdada aynı durum olmuştu korsan oyun yüklemiş ondan. Devamı için tıklayın... ben korsan oyun yüklemedim orjinal
oguzhnsrmn yazmış: Malwarebytes ile kaspersky ile tarat arkadaşımdada aynı durum olmuştu korsan oyun yüklemiş ondan. Devamı için tıklayın... ben korsan oyun yüklemedim orjinal
oguzhnsrmn 80+ Gold Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 8,816 En İyi Cevap 8 30 Aralık 2020 #29 Furyy yazmış: ben korsan oyun yüklemedim orjinal Devamı için tıklayın... Dostum herhangi bir şekilde girmiş olabilir tarat sen.
Furyy yazmış: ben korsan oyun yüklemedim orjinal Devamı için tıklayın... Dostum herhangi bir şekilde girmiş olabilir tarat sen.
Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 oguzhnsrmn yazmış: Dostum herhangi bir şekilde girmiş olabilir tarat sen. Devamı için tıklayın... tarattım yok Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Aralık 2020 oguzhnsrmn yazmış: Dostum herhangi bir şekilde girmiş olabilir tarat sen. Devamı için tıklayın... knk cpu 0 tikini kaldırınca düzeldi sanki şuanlık sıfır kasma>3
oguzhnsrmn yazmış: Dostum herhangi bir şekilde girmiş olabilir tarat sen. Devamı için tıklayın... tarattım yok Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Aralık 2020 oguzhnsrmn yazmış: Dostum herhangi bir şekilde girmiş olabilir tarat sen. Devamı için tıklayın... knk cpu 0 tikini kaldırınca düzeldi sanki şuanlık sıfır kasma>3