Neler Yeni

pc kendi kendine kapanıyor

yuklob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Çakmak
merhabalar bugün pc 2 kere kapandı oyundayken 1.de normal açdım kendim 2.de açılmadı gittim pirizi değiştirdim açıldı sonra getirdim eski prize ondada açıldı 15dk sonra sanırım çok ısındı ama power tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyordu şimdi açıldı 30 dk dır sorunsuz çalışıyor sizce psu dan kaynaklanabilir mi COOLER MASTER MWE WHITE 650W 80+ 120mm Fanlı PSU bu şuanlık ya psu alabilirim yada sıvı soğutma bu arada stok soğutucu kullanıyorum aynı sorun birkaç ay öncede olmuştu eğer yeni sıvı soğutma yada psu almam gerekiyorsa önerdiğiniz ürünüde söylerseniz sevinirim

sistemim:2080 super ,3600x,16gb ram,msı x570 a pro

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Arkadaşımda lol oynarken 2 defa kapandı psu kablosu gevşemişti bir bakın istersen

yuklob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valorantta 60 70 derecelerde dolaşıyor ama 4300 mhzde stok haliyle bana fazla geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımda lol oynarken 2 defa kapandı psu kablosu gevşemişti bir bakın istersen
1 hafta önce tüm kabloları söküp basınçlı hava ile temizledim öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum

alex jensen

80+ Silver
merhabalar bugün pc 2 kere kapandı oyundayken 1.de normal açdım kendim 2.de açılmadı gittim pirizi değiştirdim açıldı sonra getirdim eski prize ondada açıldı 15dk sonra sanırım çok ısındı ama power tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyordu şimdi açıldı 30 dk dır sorunsuz çalışıyor sizce psu dan kaynaklanabilir mi COOLER MASTER MWE WHITE 650W 80+ 120mm Fanlı PSU bu şuanlık ya psu alabilirim yada sıvı soğutma bu arada stok soğutucu kullanıyorum aynı sorun birkaç ay öncede olmuştu eğer yeni sıvı soğutma yada psu almam gerekiyorsa önerdiğiniz ürünüde söylerseniz sevinirim

sistemim:2080 super ,3600x,16gb ram,msı x570 a pro
işlemciyle alakası fln yok hocam 2 sebep var gpu veya psu başka bir psu ile test etme şansınız varsa edin birde kartı furmarka sokun

yuklob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Çakmak
işlemciyle alakası fln yok hocam 2 sebep var gpu veya psu başka bir psu ile test etme şansınız varsa edin birde kartı furmarka sokun
furmark ayarları nasıl olmalı bi test yapıp atıyım buraya

alex jensen

80+ Silver

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Bilgisayarınızın özellikleri ne
Hangi OS'u kullanıyorsun?

yuklob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Çakmak

alex jensen

80+ Silver
furmarkda kapanmadı başlangıçta 55 derece idi 68 e kadar çıktı 5dk sonucunda o zaman tek bişey kalıyor psu dan dolayı sanırım

win10
en yakın arkadşaınızda besleyebilecek psu var ise onla deneyin

furmarkda kapanmadı başlangıçta 55 derece idi 68 e kadar çıktı 5dk sonucunda o zaman tek bişey kalıyor psu dan dolayı sanırım

win10
ya da isterseniz elimde fazladan sharkoon 650w psu var

yuklob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Çakmak
hocam bi psu şart sanırım iyi bi psu almak istiyorum çünkü ilerde gpu yu satıp yükselticem o zamn yetersiz kalıcak önerdiğiniz bir cpu var mıdır?şöyle 750-850 var civarı

hocam peki işlemci çok ısınıp kendini kapatıyor olamaz mı?

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze

win10
Win10'nun yeni güncellemesiyle böyle sorunlar oluyor. Geçme şansınız varsa dual boot olarak linuxa geç. 1 hafta onu kullan. Benim kernel silindi yeni güncelleme ile.

Top Bottom