Neler Yeni

PC kendi kendine tak diye kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Bilgisayarım (Notebook) Casper Nirvana mb55in1-3 eski bir model artık kendisini bile 2. el bulmak çok zor bilgisayarımda çok ıvır zıvır gereksiz şeyler yok içi temiz ama geçen hafta olması lazım sebepsiz yere tak diye kapandı yeniden başlamadı direk kapandı anlamadım her gün geçtikçe kapanma sayısı arttı devam etti içini açtım toplasanız 1 parmak toz vardı onuda temizledim çalıştırdan temp yazdım sildim %temp% yapıp sildim yaklaşık 70 gb yer açtım tozunu falan aldım vidaları doğru taktım tekrar açtım 20 dk sonra tak yine kapandı bu konuyu yazarken bile tedirgin şekilde yazıyorum sizce niye kapanabilir çok kötü bir laptop cs 25 fps alıyorum en düşük ayarlar 1024x768 valorant 40 civarı en düşük ayarlar Gta 5 3-4 fps 2 yıl önce şimdi kaçtır :D Rainbow açmıyor bile ekran gelmiyor pc alıcaktım malum dolar ne yapalım yardım ederseniz memnun olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Bilgisayarım (Notebook) Casper Nirvana mb55in1-3 eski bir model artık kendisini bile 2. el bulmak çok zor bilgisayarımda çok ıvır zıvır gereksiz şeyler yok içi temiz ama geçen hafta olması lazım sebepsiz yere tak diye kapandı yeniden başlamadı direk kapandı anlamadım her gün geçtikçe kapanma sayısı arttı devam etti içini açtım toplasanız 1 parmak toz vardı onuda temizledim çalıştırdan temp yazdım sildim %temp% yapıp sildim yaklaşık 70 gb yer açtım tozunu falan aldım vidaları doğru taktım tekrar açtım 20 dk sonra tak yine kapandı bu konuyu yazarken bile tedirgin şekilde yazıyorum sizce niye kapanabilir çok kötü bir laptop cs 25 fps alıyorum en düşük ayarlar 1024x768 valorant 40 civarı en düşük ayarlar Gta 5 3-4 fps 2 yıl önce şimdi kaçtır :D Rainbow açmıyor bile ekran gelmiyor PC alıcaktım malum dolar ne yapalım yardım ederseniz memnun olurum.
benimde böyle bir laptop um vardı sorunu bulamayınca en son bir bilgisayarcıya götürdum hdd sizlere ömür ssd aldım devam ettim
kapanmasının birçok sebebi olabilir daha yıllardır hep eski bilgisayar kullandığımdan mavi ekran ve ani kapanmalarlar uğraşıyordum
genelde ram anakar ve hdd arızasından bunlar başıma gelmişti

muskA

80+ Silver
Bilgisayarım (Notebook) Casper Nirvana mb55in1-3 eski bir model artık kendisini bile 2. el bulmak çok zor bilgisayarımda çok ıvır zıvır gereksiz şeyler yok içi temiz ama geçen hafta olması lazım sebepsiz yere tak diye kapandı yeniden başlamadı direk kapandı anlamadım her gün geçtikçe kapanma sayısı arttı devam etti içini açtım toplasanız 1 parmak toz vardı onuda temizledim çalıştırdan temp yazdım sildim %temp% yapıp sildim yaklaşık 70 gb yer açtım tozunu falan aldım vidaları doğru taktım tekrar açtım 20 dk sonra tak yine kapandı bu konuyu yazarken bile tedirgin şekilde yazıyorum sizce niye kapanabilir çok kötü bir laptop cs 25 fps alıyorum en düşük ayarlar 1024x768 valorant 40 civarı en düşük ayarlar Gta 5 3-4 fps 2 yıl önce şimdi kaçtır :D Rainbow açmıyor bile ekran gelmiyor PC alıcaktım malum dolar ne yapalım yardım ederseniz memnun olurum.
reis tempten 70 gb çıkardıysan helal olsun sana.bir de 3-5 fps ? :D windows 10 varsa eski sürümlerine düşür 1609 gibi.yoksa w8.1 kur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopu satsam 700tl anca eder peki ne kadar tamir vs format masrafı verdin desen ses kartı bozuldu 200tl 7 8 kere format atılmıştır 300tl en az menteşeleri kırıldı 2 kez 50tl 600 700tl masraaf yani pc nin fiyatına geldi klavye mouse kulaklık fiyatı 1300tl :D şaka gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis tempten 70 gb çıkardıysan helal olsun sana.bir de 3-5 fps ? :D windows 10 varsa eski sürümlerine düşür 1609 gibi.yoksa w8.1 kur.
hocam tempten 20 çıktı bi birde gereksiz oyunlar falan vardı sildim bi 70 80 gb yer geldi

Sıcaklık değerlerini kontrol edin.
hocamsıcaklıktan kapanmıyordur eminim çünkü sabah kalktıktan 30 dk kapanması saçma gece boyu kapalı yani öyle düşün

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Laptopu satsam 700tl anca eder peki ne kadar tamir vs format masrafı verdin desen ses kartı bozuldu 200tl 7 8 kere format atılmıştır 300tl en az menteşeleri kırıldı 2 kez 50tl 600 700tl masraaf yani PC nin fiyatına geldi klavye mouse kulaklık fiyatı 1300tl :D şaka gibi

hocam tempten 20 çıktı bi birde gereksiz oyunlar falan vardı sildim bi 70 80 gb yer geldi

hocamsıcaklıktan kapanmıyordur eminim çünkü sabah kalktıktan 30 dk kapanması saçma gece boyu kapalı yani öyle düşün
Eğer cidden kötü durumdaysa 15dk da bile kapanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    139.1 KB · Hit: 81
Dahası  
Reaksiyon skoru