Neler Yeni

Pc kendine restart atıyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Epic gamesten civilization 6 oynuyordum bi anda pc kapandı ve restart attı henüz yeni bir sistem termal macununda veya sıcaklık değerlerinde bir sıkıntı yok açılırkende ekran kartı fanları son hızda bi anda çalışmaya başladı neden olduğunu anlamadım yardımcı olurmusunuz? Daha önce 2 defa olmuştu gece vakitleri olmuştu bu sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Bana da aynısı olmuştu RX570 kullanırken. Birkaç sürücüyü güncellemiştim ve sorunum çözülmüştü. Donanımsal değil, yazılımsal bir sorun bu.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da aynısı olmuştu RX570 kullanırken. Birkaç sürücüyü güncellemiştim ve sorunum çözülmüştü. Donanımsal değil, yazılımsal bir sorun bu.
Sistem imzada yazıyor bendede rx590 var son update i kendi driverindan bi türlü yapamıyorum onunla alakası olabilirmi yada başka hangi sürücüleri güncellemem lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
@Toukhan
DDU uygulaması ile sürücüyü silin ve AMD'nin resmi sitesinden indirin. Ben anakartın chipset sürücüsünü de güncellemiştim, onu da unutmayın. BIOS güncel değilse kesinlikle onu da güncelleyin.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Toukhan
DDU uygulaması ile sürücüyü silin ve AMD'nin resmi sitesinden indirin. Ben anakartın chipset sürücüsünü de güncellemiştim, onu da unutmayın. BIOS güncel değilse kesinlikle onu da güncelleyin.
Yanılmıyosam bios sürümüm f41 en son çıkan ise f50 bunu nasıl güncelleyebilirim özet geçerek yardımcı olabilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Yanılmıyosam bios sürümüm f41 en son çıkan ise f50 bunu nasıl güncelleyebilirim özet geçerek yardımcı olabilirmisin
Anakartın sitesine girip en son BIOS'u indirin ve flash diske kopyalayıp BIOS açma tuşu olan F8'e basarak diski seçin ve güncellemeniz başlayacaktır. Aklımda kalanlarla söyledim. :)

Top Bottom