yardımisteyenorg
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- aziz gun
Beyler öncelikle iyi günler bugün sizlere beni deli eden bazı sorunları anlatıp yardımınızı istiyeceğim ben pc aldım pcyi aldıktan sonra hiçbir sıkıntı yoktu sonra yavaşça mavi ekran ve pc nin aniden donması gibi sorunlar vardı bende korkuyordum ilk başlarda mavi ekran değilde oyunlarda ani donmalar sadece reset ile düzelen sorunlar sonrasında ise mavi ekran sıkıntıları başladı sürücüleri güncelledim sıkıntı hala devam ediyor anlamadım bende ekran kartını stres testine koydum yok bişey ssd ile hdd yi de hdtune den uzun teste soktum ikisindende bir şey çıkmadı ram testine koydum ondada bir memtest testine koydum gittim geldiğimde monitör no signal diyordu bende windowsun kendi ram testini yaptım hiç bir şey çıkmadı fakaat işlemci stres testine koydum ve pc aniden dondu şimdi iki şüphem var biri acaba işlemci iyi soğutmuyormu ama oyun oynarken ki testler normal diğer şüphem ise power sup 350 w ama ssd hdd var kasada 3 tane önde 1 tane arkada çalışan ışıklı fan var işlemcinin üzerinde ışıklı fan var diyorumki acaba power yetmiyormu olabilirmi ?
Yadımlarınızı bekliyorum...
sistem özellikleri:
rx 550
i5 3470
16 gb ddr3 ram
350 w power supply
1 tb hdd
124 gb ssd
Yadımlarınızı bekliyorum...
sistem özellikleri:
rx 550
i5 3470