Neler Yeni

PC Kısa Devre Yaptı (Sanırım?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Altuntas
Arkadaşlar selamlar, sanırım çok büyük bir hata yaptım. Monitörümün güç kablosunu başka bir yerde unuttuğum için masaüstü bilgisayarımı o gün monitöre bağlayamadım. TV’de duvara sıfır monteli olduğundan HDMI yoluyla TV ye de bağlayamadım. Sabredemeyip evde bulunan çok da iyi olmayan bir laptopa HDMI yoluyla masaüstü bilgisayarımı takıp görüntü alabileceğimi düşündüm ve çok büyük bir hata yaptım. HDMI yoluyla masaüstünü, laptopa taktığımda masaüstü bilgisayarım açılırken kendi kendine reset atmaya başladı. 2 sefer bunu yaşadıktan sonra HDMI kablosunu çıkardım ve pc yi kapattım daha da kurcalamadım. Ertesi günlerde monitörümün güç kablosu gelince masasütünü DP ile monitöre bağladım. PC yi çalıştırınca yine kendi kendine reset atıyordu. Ramleri söktüm taktım, yerlerini değiştirdim, ekran kartını söktüm taktım. Şuan PC sabit çalışıyor reset atmıyor ancak monitöre görüntğ gelmiyor. Bazı yerlerde pc nin kısa devre yapmış olabileceği yazıyordu. PC yi kurtarmanın bir yolu var mıdır ?

Sistem:
I3 10100F
Asus Tuf GTX 1650
Biostar Racing B460GTQ Anakart
16GB Ram (Gskill)

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Sorun kablo ile alakası yok bilgisayar içini kurcalarken bir şeyi yanlış yapmış olabilirsin profosonel destek almanı tavsiye edeceğim bilgisayarci yada bu konuda bilgili olan birisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,061
Üyeler
159,438
Son üye
Abidik Gubidik
Top Bottom