Neler Yeni

PC Koli̇k Güveni̇li̇r Mi̇ ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Daha once alis veris yaptinmi taksitli alsam bu kasayi sorun olurmu
taksit konusunu ve alışveriş yapmayı hiç ypamadım ama pc hocası bile ordan yapıyor çoğu sistemini güvenilir firmadır sıkıntı yaratmaz muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Pc kolik guvenilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem alicam
onun icin soruyorum
PC kolik güvenilir. Hakan abi de güvenilir. Kendisiyle uzun yıllardır iletişim halindeyim beraber çektiğimiz bir video dahi kanalda mevcut. Hakan abinin topladığı sistemleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Güvenilir olmasa kendisi anlaşma sağlamaz emin olun

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
biraz geciktin sanırım stoklar bitti

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
PC kolik güvenilir. Hakan abi de güvenilir. Kendisiyle uzun yıllardır iletişim halindeyim beraber çektiğimiz bir video dahi kanalda mevcut. Hakan abinin topladığı sistemleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Güvenilir olmasa kendisi anlaşma sağlamaz emin olun

Eskiden çok dalga geçerdik ama Haqqus adamdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Orjinal bir karaktere sahip. Vakit buldukça sohbet ederim iyi adamdır.

Benimle olan videosunda Kahramanmaraş ta 6.kattayiz sabah deprem oldu deprem olsa boku yeriz diyordu. Aynı binada depremi yaşadım çok şükür yıkılmadı.

Txha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Taha Öztürk

Tammdir tesekkur ederim peki sistem nasil gorusleriniz nedir

biraz geciktin sanırım stoklar bitti
Bende suan siparis verebiliyorum ama

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
bugün 3070 ti 'lı sistemi sipariş geçtim pckolikten . Taksit ile Ödeme kısmında dünden beri biraz sorun yaşadım, biraz zaman istese de kendilerine ulaştım ve bana %90 kullandığım bankadan dolayı sorun yaşadığımı ilettiler lakin eşim bankada çalışıyor ve banka ile ilgili herhangi bir problem gözükmüyordu. Ödemeyi tek çekim yaptım oldu. şimdilik bir sorun yok sosyal medya hesaplarından da geri dönüş sağladılar geç de olsa ( muhtemelen kampanyalardan dolayı yoğunlukları var mazur görülür ) . Şuan sistem toplanma aşamasında , herhangi olumsuz bir durum söz konusu olursa sizi de bilgilendiririm. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.

Txha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Taha Öztürk
bugün 3070 ti 'lı sistemi sipariş geçtim pckolikten . Taksit ile Ödeme kısmında dünden beri biraz sorun yaşadım, biraz zaman istese de kendilerine ulaştım ve bana %90 kullandığım bankadan dolayı sorun yaşadığımı ilettiler lakin eşim bankada çalışıyor ve banka ile ilgili herhangi bir problem gözükmüyordu. Ödemeyi tek çekim yaptım oldu. şimdilik bir sorun yok sosyal medya hesaplarından da geri dönüş sağladılar geç de olsa ( muhtemelen kampanyalardan dolayı yoğunlukları var mazur görülür ) . Şuan sistem toplanma aşamasında , herhangi olumsuz bir durum söz konusu olursa sizi de bilgilendiririm. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
Link verebilirmisin ben daha veremedim alcagim zam yedi 16 k oldu biraz sogudum 3060ti r5 5600 vardi 6750 almak istiyorum daha iyi performans icin ama waptap hatasi gibi bisey varmis ne oldugunu bilmiyorum cogunda oluyormus korkutuyor beni bide normal banka karti ile taksit oluyormu acaba bilgin varmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,809
Üyeler
160,605
Son üye
YanfoX
Top Bottom