snckrkn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Erkan Sancak
Uzun süredir bir kulaklık arayışı içindeyim. Daha önce 1 hafta civarı HyperX Cloud II ve Razer Blackshark v2 usb kullandım. Ses kaliteleri fena değildi ama çok beğenmedim. Genel kullanıma daha açık bir kulaklık arıyorum hem oyun oynarken hem de müzik dinlerken vs. üzmeyecek. Doğal rahatsız etmeyecek ses kalitesi istiyorum.
Bir süredir odyofil kulaklıklara gözümü diktim. Bugün Beyerdynamic DT 770 Pro (80 ohm) sipariş ettim 3000₺ civarında. Ses kalitesine kötü diyenler var HyperX Cloud II daha ucuz ve iyi bir alternatif diyenler var internette. Siz ne düşünüyorsunuz?
MSI B450-A PRO MAX anakartında performansı iyi olur mu?
Sizce çok para harcamayıp HyperX Cloud 2 mi kullanmalıyım? Cloud 2 nin sesine alışılabilir mi?
DT 770 Pro bu fiyata değer mi?
Bir süredir odyofil kulaklıklara gözümü diktim. Bugün Beyerdynamic DT 770 Pro (80 ohm) sipariş ettim 3000₺ civarında. Ses kalitesine kötü diyenler var HyperX Cloud II daha ucuz ve iyi bir alternatif diyenler var internette. Siz ne düşünüyorsunuz?
MSI B450-A PRO MAX anakartında performansı iyi olur mu?
Sizce çok para harcamayıp HyperX Cloud 2 mi kullanmalıyım? Cloud 2 nin sesine alışılabilir mi?
DT 770 Pro bu fiyata değer mi?