Neler Yeni

Pc kullanmayi ogrenmeliyim

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Yakın zamanda bir sistem topladım kurulum aşamalarını falan atlattık ancak tam anlamıyla kullanamıyorum pc yi ne biliyim istediğim şeyleri yapamıyorum bu zamana kadar teknolojik hicbirseyle ilişkim olmadığı için sadece donanımsal anlamda bilgim var pratik kullanımı ogrenmek istiyorum ve pc yi toplamadan önce oyunlara çok kafayı takmıştım ancak şuan hiçbir şekilde ilgim kalmadı nasıl asabilirim bu durumu pc ile de bir arada duramıyorum uzakta okuyorum ne dersiniz ne yapmalıyım yardımcı olursanız güzel olur :)

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Hocam 36 yaşındayım tam 20 sene sonra eve bilgisayar geldi bugüne kadar net kafelerde ve telefonla işlerimi halletmeyi başardım..ancak artık ihtiyaç var diyip aldım..çok cahil hissettim önce kendimi ama sonrasında bios guncellemeden ,işlemci değiştirmeye,ssd söküp takma falan derken burda genç arkadaşlara sorup baya bir ilerleme kaydettim..forumlar bu konuda çok iyi ..yaş farketmeksizin sordum izledim öğrendim . halada öğreniyorum..şuan solid kullanıyorum orta düzeyde .yani istemekle alakalı her şey..YouTube ve forumlardan istediğin herşeyi ogrenebilirsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ya şimdi şunu izle öğrenirsin demekle olacak iş değil bence. Bir şeyleri kullanarak, deneyerek öğrenmeye çalışmalısın diye düşünüyorum.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Her uygulamanın bir yardım bölümü var. Oraya da mavi renkli soru işaretini tıklayarak ulaşabilirsin.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
senin yaşadığını birebir bende yaşadım 17 yaşında laptobum oldu yazılım öğrenmek için almıştım sonra baktımki en ufak hatada takılıyorum zorlanıyoum dedim bu işin dibine inelim tam pandemi donemiydi liseyide açığa aldım bir bilgisayar firmasında çalışmaya başladım pandemiden kaynaklı tüm zamanların en yoğun zamamnına denk geldiğim için 1 yıllık tecrübeyi işin çokluğunda 1 2 ayda ediniyordum ort 2.5 sene oldu şimdi kendimi yeterli hissediyormuyum hayır asjdkjsda ama belli bir seviyeye geldiğii dışardaki yorumlardan ve aldığım dönüşlerden anlıyorum ben bu şekilde geliştirdim sende böyle bir yol izleyebilirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sana naçizane tavsiyem sırf oyuna bağlı kalma eğitim programlarına katıl kendini geliştir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ana amacım o zaten
Valla öyle belli bir süre sonra oyun sıkıyor insan kendine kattığı değer ile daha mutlu oluyor en azından ben öyleyim evde ne masaüstü ne laptop ne de tablet vs var aramıyorum da o kadar eğitim programlarına katılıyorum daha mutlu oluyorum

Top Bottom