ALPHA TR 80+ Bronze Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 624 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Seyt Akdoğan 5 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarı bı türlü kuramadım şu bios felan bilmem ne biri bana özelden yardım edebilirmi
Arkadaşlar bilgisayarı bı türlü kuramadım şu bios felan bilmem ne biri bana özelden yardım edebilirmi
mutlu pide 80+ Platinum Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12,868 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 13,754 Konum mutlu pide İsim mutlu pide İlgilendiği Kategoriler mutlu pide 5 Kasım 2020 #2
ALPHA TR 80+ Bronze Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 624 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Seyt Akdoğan 5 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nightmare837 yazmış: Devamı için tıklayın... Buraya baktım ayrıntılı şekilde anlatmıyor alındıktan sonra ne yapılması gerekenler anlatılıyor ben bios ve Windows kurulumundan bahsediyorum
Nightmare837 yazmış: Devamı için tıklayın... Buraya baktım ayrıntılı şekilde anlatmıyor alındıktan sonra ne yapılması gerekenler anlatılıyor ben bios ve Windows kurulumundan bahsediyorum
mutlu pide 80+ Platinum Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12,868 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 13,754 Konum mutlu pide İsim mutlu pide İlgilendiği Kategoriler mutlu pide 5 Kasım 2020 #4 ALPHA TR yazmış: Buraya baktım ayrıntılı şekilde anlatmıyor alındıktan sonra ne yapılması gerekenler anlatılıyor ben bios ve Windows kurulumundan bahsediyorum Devamı için tıklayın... O kısım da var ilerde. Videoyu izle aga.
ALPHA TR yazmış: Buraya baktım ayrıntılı şekilde anlatmıyor alındıktan sonra ne yapılması gerekenler anlatılıyor ben bios ve Windows kurulumundan bahsediyorum Devamı için tıklayın... O kısım da var ilerde. Videoyu izle aga.