Neler Yeni

PC mi satayımmı tavsiye istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Arkadaşlar merhaba bu aralar biraz mental olarak sıkkınım hiçbir şey yapasım gelmiyor. Setup umu satma fikri geldi aklıma şöyle bir şey düşündüm. Setup'ı satsam 7500 8k para yapıyor ve şöyle bir şey geldi aklıma biraz internet ortamından uzaklaşıp 3 ay boyunca spora başlıyacağım hem kendime iyi gelicek hem mental olarak iyi gelir 7500 8k parayıda köşede durmasındansa 17 18 tane gram altın almak fikri oluştu aklımda mayısdan sonra 500 550 tl olsa 1500 2000 tl kâr yaparım hemde kafamı toplarım üstüne daha güzel bir pc dizerim kendime belki ekran kartı fiyatları biraz düşmeye başlar 3 ay sonraya fln sizce satmalımıyım sistemimi?

whoamii

80+ Silver
Sisteminiz nedir?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
bence mininge gelicek olan vergi olayı vardı galiba biryerlerde okumuştum onu beklemelisin eğer piyasaya oturursa satmalısın yoksa ekran kartı yine bulamazsan sıkıntıya girebilirsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ekran kartları eğer alımı bu istikrarla devam ederse ucuzlamaz (bence)
spor fikri iyi de yatırım yapmak için başka şeyler kullan bence

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
işlemcide apu varsa isterseniz ekran kartını satabilirsiniz.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Hocam size kalmış. Belki daha pahali olur belki daha ucuz olur. Senin kararın.

whoamii

80+ Silver
Sisteminizi satmaya değer bir teklif gelirse satabilirsiniz sizin kararınız. Stoklar pek düzelecek gibi değil. Yerinizde olsam ve çok bir oyun oynamam desem apu sistem de toplardım kalanı da cebimde kalmış olurdu.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
bence mininge gelicek olan vergi olayı vardı galiba biryerlerde okumuştum onu beklemelisin eğer piyasaya oturursa satmalısın yoksa ekran kartı yine bulamazsan sıkıntıya girebilirsin
dediğim gibi bekle biraz daha bekleyip piyasaya göre ve haberlere göre karar ver şuan piyasa cidden çok kötü bir bataklıkta diyebiliriz kendinde biliyorsun belli

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Sisteminizi satmaya değer bir teklif gelirse satabilirsiniz sizin kararınız. Stoklar pek düzelecek gibi değil. Yerinizde olsam ve çok bir oyun oynamam desem apu sistem de toplardım kalanı da cebimde kalmış olurdu.
oyun oynamayı baya seviyorum ben ama bu aralar mental olarak kötüyüm birde spor yapmaya ihtiyacım var pc fiyatları bu kadar yükselmişken satayım baya kar edicem ve vücüdumu düzeltirim mentalimi toplarım 3 4 ay sonra pc alırım gibisinden düşündüm apu sistem almam
Mesaj otomatik birleştirildi:

BENCE 700 e iyi gider.
7500 e satarım diye düşünüyorum

Top Bottom