Neler Yeni

Pc mi satmak istiyorum ama satamiyorum?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Merhabalar heryere ilan açmama rağmen hala pc im satılmadı 7000 liraya kadar düştüm.sizce nasi satarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ticaret karşılığı sebebi ; ya fiyatı yüksektir ya kozmotik yada resim eksikliğidir. Her ikiside benim görüşüm var .

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Parçaların çok güncel olmadığı için alıcı yok bence ve bana da pahalı geldi.
6499TL ye düşürebilirsin, acil ise 5999TL ye de düşürebilirsin.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
fotoğrafları kendim çizsem daha güzel olurdu

fiyatı pahalı. ikinci el 1660S felan alırsın bu bütçeye.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhabalar heryere ilan açmama rağmen hala pc im satılmadı 7000 liraya kadar düştüm.sizce nasi satarım.

Satmak istiyorsanız Fotoğrafları daha net çekip koyun sonra furmark gibi testleri ekleyin açıklamaya, parçaların + larından bahsedin :D ''bakımları vs. yapılmıştır'' gibi gibi ama cidden yaptığınızı umuyorum. Az çok demek istediğimi anlamışsınızdır zaten kendinizi alıcı yerine koyup, vaaayy buda varmış iyi demem gerektiren birşeyler fotğraf yada yazıları ekleyin.
Mesela 2000-3000 arası kasalara bakın adamlar sistemlerini elden çıkarmak için detayı detayına kadar yazıyor :D
Yoksa bir al-satçı gözünden söyleyeyim ben almazdım nedeni fotoğraflar çok bulanık parçalar hakkında detaylı bir bilgi yok (mesela kule tipi fan var onu eklememişsiniz) sadece ekran kartını detaylı yazmışsınız, ben derim ki bu adam ''bence'' fırsatçılık yapıp sadece ekran kartı iyi diye bu fiyata koyup ne kadar kazanırımın peşinde der geçerim. :/

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satmak istiyorsanız Fotoğrafları daha net çekip koyun sonra furmark gibi testleri ekleyin açıklamaya, parçaların + larından bahsedin :D ''bakımları vs. yapılmıştır'' gibi gibi ama cidden yaptığınızı umuyorum. Az çok demek istediğimi anlamışsınızdır zaten kendinizi alıcı yerine koyup, vaaayy buda varmış iyi demem gerektiren birşeyler fotğraf yada yazıları ekleyin.
Mesela 2000-3000 arası kasalara bakın adamlar sistemlerini elden çıkarmak için detayı detayına kadar yazıyor :D
Yoksa bir al-satçı gözünden söyleyeyim ben almazdım nedeni fotoğraflar çok bulanık parçalar hakkında detaylı bir bilgi yok (mesela kule tipi fan var onu eklememişsiniz) sadece ekran kartını detaylı yazmışsınız, ben derim ki bu adam ''bence'' fırsatçılık yapıp sadece ekran kartı iyi diye bu fiyata koyup ne kadar kazanırımın peşinde der geçerim. :/
o fanları da yazarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
PCIE 4.0 ile aynı performansı veren 6500XT sistemler 7-8 bine bulunabiliyor zaten. Bu sisteme bu parayı veren olmaz devri geçti. 5-6 bine alıcı bulursanız verin gitsin üstü zor da değil imkansız.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik

pahalı çünkü

580 4 gb ların 2. el piyasası 3binden daha az

ki 6500 tl ye tuf 1650 li i3 10.nesili hazır sistem cıkmıstı zamanında ve yine 7 bin bandında 6500xt li hazır sistemler çıkarken bu fiyat bu sisteme fazla

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
7 bin edeceğini hiç zannetmem fiyat düşürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom