Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
ŞİMDİ WİNDOWS 10 U USB YE AKTARDIM SUANKİ İSLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 11 PC NASİL SIFIR ATİCAM BUNDAN SONRAKİ İSLEMLER NEDİR
Reis videosu varmı veya detay verirmisin sana zahmetSoldaki Shift tuşuna basarak yeniden başlatın gelecek olan ekranda aygıtla ilgili bir şey olması lazım oradan takılı olan USB'nizi seçin.
Kral şimdi burdan sıfırliycam sanırım USB de Windows 10 yüklü PC de 11 hangi seçeneği seçip sifirlamaliyimForumda video atmak serbest mi bilmiyorum kurallarda baktığımda görmedim.
Win 11 kurarken yada Win10 kurarken aynı işlemleri yapıyorsunuz.
USB de win 10 yüklüyse buradan yapmayın attığım videoda bıos üzerinden yapıyor temiz kurulum olarak.Kral şimdi burdan sıfırliycam sanırım USB de Windows 10 yüklü PC de 11 hangi seçeneği seçip sifirlamaliyim
Usbde yüklüUSB de win 10 yüklüyse buradan yapmayın attığım videoda bıos üzerinden yapıyor temiz kurulum olarak.
Attığım video da bıos dan format atıyor attığım videoyu izleyebilir misin ?Usbde yüklü
Tamam reis izleyerek yapmayı deniycemAttığım video da bıos dan format atıyor attığım videoyu izleyebilir misin ?
Hocam kb ma rahatsız ediyorum ama 8 gb olanda yüklü Windows 10 bunu seçip devam edicem demi yanlış bir şey yapmak istemiyorum o yüzdenAttığım video da bıos dan format atıyor attığım videoyu izleyebilir misin ?
Ne rahatsızlığı hocam ayıp ettinTamam reis izleyerek yapmayı deniycem
Post automatically merged:
Hocam kb ma rahatsız ediyorum ama 8 gb olanda yüklü Windows 10 bunu seçip devam edicem demi yanlış bir şey yapmak istemiyorum o yüzden
Hocam seçtim hangisini önerirsiniz sistemim 1660 süper asusu tüf işlemcide 12100f intelAttığım video da bıos dan format atıyor attığım videoyu izleyebilir misin ?
Bu şıklar çıktıHocam seçtim hangisini önerirsiniz sistemim 1660 süper asusu tüf işlemcide 12100f intel
Windows 10 home
Education
Pro
Home single language
Home daha iyi performans açısından birde revo programı ile windowsla birlikte gelen gereksiz programları silersen efso olur.Hocam seçtim hangisini önerirsiniz sistemim 1660 süper asusu tüf işlemcide 12100f intel
Windows 10 home
Education
Pro
Home single language
Post automatically merged:
Bu şıklar çıktı
Türkçe q diye en başta çıktı o kısmı geçtim ekran açıldı hangi programları sileyim kralHome daha iyi performans açısından birde revo programı ile windowsla birlikte gelen gereksiz programları silersen efso olur.
Ama dil olarak Türkçe var mı ?
Bu şekil kral hangisi sizceHome daha iyi performans açısından birde revo programı ile windowsla birlikte gelen gereksiz programları silersen efso olur.
Ama dil olarak Türkçe var mı ?