Neler Yeni

Pc öneri + Teknik bir arıza

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Merhaba öncelikle iyi akşamlar beyler o kadar iyi bir sistemim yok maalesef
İ3 3240 3.40 Ghz
Rx 560 4 Gb
8 Gb 1600 Mhz
120 Gb Sandisk Ssd
Malum yaz oyunlarda o kadar yüksek bir Fps alamıyorum ama yinede aldığım değer gözle görülür bir şekilde düşmüştü Termal Macununu yenilemek istedim ve İntel Stok Fanının bir bacağını kırdım şu an fan sabit değil kasayı yan çevirdim ama sabitlemedim böyle çalışıyor ama konum bu değil Termal Macununu Yenilemek istedim fan ile biraz cebelleştim kırdım :D ama kaldırdım sürdüm termal macunu Fanı koydum üstüne yapacak bir şey yok dedim Fanın güç kablosunu takmayı unutmuşum çok fazla kasmaya başlayınca hemen sıcaklık değerine baktım ve 120 Dereceyi gördüm Performans bir tık düştü gibi bana mı öyle geliyor bir zarar vermiş olabilir miyim yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama Maks Bu bilgisayarımın üstüne 1000 Tl Verebilirim o da şu anda hemen çıkmaz Pandemiden dolayı çok komik rakamlara çalışıyorum Yaşım 17 Bir zarar vermişmiyimdir Bu sistem bu halde ne kadar eder ekran kartımı satmak istemiyorum çok Heves ile aldım ekran kartı olunca ne kadara gider olmadan ne kadara gider biraz yardımcı olursanız sevinirim yerine nasıl bir sistem alabilirim çok yüksek fiyatlar istiyorlar maalesef Bu sistemin daha düşüğünü 3000 Tl ye koyanı bile gördüm Ben 1800 E toplamıştım geçen sene yardımcı olursanız sevinirim

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
İ3 3240 3.40 Ghz
Rx 560 4 Gb
8 Gb 1600 Mhz
120 Gb Sandisk Ssd
Malum yaz oyunlarda o kadar yüksek bir Fps alamıyorum ama yinede aldığım değer gözle görülür bir şekilde düşmüştü Termal Macununu yenilemek istedim ve İntel Stok Fanının bir bacağını kırdım şu an fan sabit değil kasayı yan çevirdim ama sabitlemedim böyle çalışıyor ama konum bu değil Termal Macununu Yenilemek istedim fan ile biraz cebelleştim kırdım :D ama kaldırdım sürdüm termal macunu Fanı koydum üstüne yapacak bir şey yok dedim Fanın güç kablosunu takmayı unutmuşum çok fazla kasmaya başlayınca hemen sıcaklık değerine baktım ve 120 Dereceyi gördüm Performans bir tık düştü gibi bana mı öyle geliyor bir zarar vermiş olabilir miyim yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama Maks Bu bilgisayarımın üstüne 1000 TL Verebilirim o da şu anda hemen çıkmaz Pandemiden dolayı çok komik rakamlara çalışıyorum Yaşım 17 Bir zarar vermişmiyimdir Bu sistem bu halde ne kadar eder ekran kartımı satmak istemiyorum çok Heves ile aldım ekran kartı olunca ne kadara gider olmadan ne kadara gider biraz yardımcı olursanız sevinirim yerine nasıl bir sistem alabilirim çok yüksek fiyatlar istiyorlar maalesef Bu sistemin daha düşüğünü 3000 TL ye koyanı bile gördüm Ben 1800 E toplamıştım geçen sene yardımcı olursanız sevinirim
fan işini düzeltmeye bak kardeşim bida o kadar ısınmasın ki elinde kalmasın :) şuan çalışıyorsa sıkıntı etme psikolojik olarak fps düştü filan gibi düşünme madem çalışıyor sıkıntı yok. Madem bütçen yok ekran kartın elinde kalsın kesinlikle elden çıkarma ucuz fiyatlara o ayarda başka bi ekran kartı bulamazsın. Apu toplim desen yinede RX 560 ın performansını vermez. Anakartın ne kadar destekliyor bilmiyorum ama güzel bi ram takarsan 3000mhz gibi yaklaşık 9-10 fps lik bi fark alırsın büyük ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İ3 3240 3.40 Ghz
Rx 560 4 Gb
8 Gb 1600 Mhz
120 Gb Sandisk Ssd
Malum yaz oyunlarda o kadar yüksek bir Fps alamıyorum ama yinede aldığım değer gözle görülür bir şekilde düşmüştü Termal Macununu yenilemek istedim ve İntel Stok Fanının bir bacağını kırdım şu an fan sabit değil kasayı yan çevirdim ama sabitlemedim böyle çalışıyor ama konum bu değil Termal Macununu Yenilemek istedim fan ile biraz cebelleştim kırdım :D ama kaldırdım sürdüm termal macunu Fanı koydum üstüne yapacak bir şey yok dedim Fanın güç kablosunu takmayı unutmuşum çok fazla kasmaya başlayınca hemen sıcaklık değerine baktım ve 120 Dereceyi gördüm Performans bir tık düştü gibi bana mı öyle geliyor bir zarar vermiş olabilir miyim yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama Maks Bu bilgisayarımın üstüne 1000 TL Verebilirim o da şu anda hemen çıkmaz Pandemiden dolayı çok komik rakamlara çalışıyorum Yaşım 17 Bir zarar vermişmiyimdir Bu sistem bu halde ne kadar eder ekran kartımı satmak istemiyorum çok Heves ile aldım ekran kartı olunca ne kadara gider olmadan ne kadara gider biraz yardımcı olursanız sevinirim yerine nasıl bir sistem alabilirim çok yüksek fiyatlar istiyorlar maalesef Bu sistemin daha düşüğünü 3000 TL ye koyanı bile gördüm Ben 1800 E toplamıştım geçen sene yardımcı olursanız sevinirim

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fan işini düzeltmeye bak kardeşim bida o kadar ısınmasın ki elinde kalmasın :) şuan çalışıyorsa sıkıntı etme psikolojik olarak fps düştü filan gibi düşünme madem çalışıyor sıkıntı yok. Madem bütçen yok ekran kartın elinde kalsın kesinlikle elden çıkarma ucuz fiyatlara o ayarda başka bi ekran kartı bulamazsın. Apu toplim desen yinede RX 560 ın performansını vermez. Anakartın ne kadar destekliyor bilmiyorum ama güzel bi ram takarsan 3000mhz gibi yaklaşık 9-10 fps lik bi fark alırsın büyük ihtimal.
H61 M DS2 Anakartım var Ben bunu verip farklı bir sisteme geçmek istiyorum bu sistemi ekran kartı olmadan versem Ryzen 5 1600 B450 Anakart 16 Gb Ram ilanı görmüştüm 1600 Tl ye bunu 1000 Tl civarında versem 600 tl ekler alırdım geriye kalanını da yavaş yavaş toplardım aslında ama şu anda öyle bir ilan göremiyorum

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fanı alabilirsin.
İşlemcin lga 1155'miş galiba.
Evet Ama ben fan almak istemiyorum uygun bir stok fan bulurum 30 40 Tl ye bunu satıp yeni sisteme geçmek istiyorum Hocam Ekran kartsız 1000 Tl civarında satsam Üstüne bir 1500 Daha koyup ne alabilirim diye düşünüyorum

Kanka çok hevesle topladım bu bilgisayarı çok emek verdim ama sıkıldım ve beklentimi karşılayamadı diyebilirim yani çok fazla Post Vb görüyorum biraz daha şık bir sisteme En azından 75 Hertz Bir monitörüm var 100 150 Civarı Fps alabileceğim bir sistem olsun istiyorum arada 50 60 Görüyor İşlemci kullanımından biraz tilt oluyorum

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Evet Ama ben fan almak istemiyorum uygun bir stok fan bulurum 30 40 TL ye bunu satıp yeni sisteme geçmek istiyorum Hocam Ekran kartsız 1000 TL civarında satsam Üstüne bir 1500 Daha koyup ne alabilirim diye düşünüyorum

Kanka çok hevesle topladım bu bilgisayarı çok emek verdim ama sıkıldım ve beklentimi karşılayamadı diyebilirim yani çok fazla Post Vb görüyorum biraz daha şık bir sisteme En azından 75 Hertz Bir monitörüm var 100 150 Civarı Fps alabileceğim bir sistem olsun istiyorum arada 50 60 Görüyor İşlemci kullanımından biraz tilt oluyorum
Sen ne oynuyorsun kardeşim genel olarak. Herkes iyi sistem ister ama önemli olan bütçeye uygun bişey ayarlamak. R5 1600 zaten 1000 lira civarı 1600 e gördüğün ilan eskidir şuan alamazsın. Oc filan da uğraşmazsan a320m anakart r3 1200 af 8 gb 3000 mhz bi rami 1500 civarı toplarsın hatta garantili ikinci el filan bulmaya çalıssan belki 1000 ede bulursun. Şuan en mantıklısı bu heralde

Top Bottom