0 bilgi ile kasayi nasi toplayacansin25000 tl butcem var guzel bir pc dizmek istiyorum ama pc bilgim 0.bana lutfen pc onerir misiniz
(hazir sistem istemiyorum)
0 dedigim az bilgim var manasinda demek istemistim0 bilgi ile kasayi nasi toplayacansin
neyse
3070 5500 lu çikar
hazır sistem niye istemiyorsun anlamadım o bütçede çok güzel hazır sistemler bulabilirsin hem hemen alıcakdan daha ava
kanka istemememin sebebi cevremdeki insanlar hazir sistem cöp falan filan diyolar ondan dedim hazir pc aliyim o zamanhazır sistem niye istemiyorsun anlamadım o bütçede çok güzel hazır sistemler bulabilirsin hem hemen alıcakdan daha avantajlı olur
çöp olan hazır sistemler de var çok iyi indirimli olanlar da var. çevrendekilerin de pek bir bilgisi yok anlaşılankanka istemememin sebebi cevremdeki insanlar hazir sistem cöp falan filan diyolar ondan dedim hazir pc aliyim o zaman
daha dün akşam 19k ya r5 5600 rtx 4060 lı hazır sistem çıktı. sen bunu tek tek toplamaya çalışsan bilmem kaç bin lira fazladan verip zarar edeceksin. hazır sistemler her zaman olmasa da genelde çok daha indirimli oluyor tek tek toplamay
kanka bu hazir sistemleri internetten mi alayim magazadan miçöp olan hazır sistemler de var çok iyi indirimli olanlar da var. çevrendekilerin de pek bir bilgisi yok anlaşılan
eğer bütçen artarsa ilk 2 sine bak düşerse 3. ye bak hepsi çok iyikanka istemememin sebebi cevremdeki insanlar hazir sistem cöp falan filan diyolar ondan dedim hazir pc aliyim o zaman