Neler Yeni

pc onerisi 25000 tl butcem var hazir sistem istemiyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

utttkku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
utku sahin
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
25000
25000 tl butcem var guzel bir pc dizmek istiyorum ama pc bilgim 0.bana lutfen pc onerir misiniz
(hazir sistem istemiyorum)

Arda_1xxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
hazır sistem niye istemiyorsun anlamadım o bütçede çok güzel hazır sistemler bulabilirsin hem hemen alıcakdan daha avantajlı olur

Bünyamina

80+ Platinum
Sıfır parçalar alacaksan daha pahalıya gelecek hazır sistemlere göre.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
daha dün akşam 19k ya r5 5600 rtx 4060 lı hazır sistem çıktı. sen bunu tek tek toplamaya çalışsan bilmem kaç bin lira fazladan verip zarar edeceksin. hazır sistemler her zaman olmasa da genelde çok daha indirimli oluyor tek tek toplamaya göre

utttkku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
utku sahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem niye istemiyorsun anlamadım o bütçede çok güzel hazır sistemler bulabilirsin hem hemen alıcakdan daha ava

hazır sistem niye istemiyorsun anlamadım o bütçede çok güzel hazır sistemler bulabilirsin hem hemen alıcakdan daha avantajlı olur
kanka istemememin sebebi cevremdeki insanlar hazir sistem cöp falan filan diyolar ondan dedim hazir pc aliyim o zaman

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
kanka istemememin sebebi cevremdeki insanlar hazir sistem cöp falan filan diyolar ondan dedim hazir pc aliyim o zaman
çöp olan hazır sistemler de var çok iyi indirimli olanlar da var. çevrendekilerin de pek bir bilgisi yok anlaşılan

utttkku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
utku sahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha dün akşam 19k ya r5 5600 rtx 4060 lı hazır sistem çıktı. sen bunu tek tek toplamaya çalışsan bilmem kaç bin lira fazladan verip zarar edeceksin. hazır sistemler her zaman olmasa da genelde çok daha indirimli oluyor tek tek toplamay

çöp olan hazır sistemler de var çok iyi indirimli olanlar da var. çevrendekilerin de pek bir bilgisi yok anlaşılan
kanka bu hazir sistemleri internetten mi alayim magazadan mi

Arda_1xxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
hocam çevreye çok takmayın bu attığım sistemler gayet güzel https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4060-8g-oc-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html

eğer bütçen artarsa ilk 2 sine bak düşerse 3. ye bak hepsi çok iyi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom