Pc Oyun Önerisi

Bilgisayarınızın olabildiğince minimum gereksinimlere sahip olduğunu varsayarak Euro Truck Simulator (1) ve Minecraft oynamanızı tavsiye ediyorum

Herkese iyi geceler ben 22 yaşındayım. Bana pc oyun önerisi söylerseniz mutlu olurum ama benim pc düşük sistemli olduğu için. Allah için bir oyun söyleyin yoksa karantina günlerimde kafayı yiyecem
yaklaşık 2 senedir league of legends oynuyorum oynaamnı tavsiye ederim gayet güzel bir oyun (y)

Herkese iyi geceler ben 22 yaşındayım. Bana pc oyun önerisi söylerseniz mutlu olurum ama benim pc düşük sistemli olduğu için. Allah için bir oyun söyleyin yoksa karantina günlerimde kafayı yiyecem
Hocam emin miyiz 22 yaşında olduğumuza ?? ?
Öneri olarak Bioshock,Mafia 2,Wc3

futbol managerlik oyunlarınıda tavsiye edebilirim. fm serisi. fps oyunları için pc yeterli değil diyorsan ve futbola ilgin varsa tecrübe edebilirsin.

bak sana tavsiyem sadece cod ve gta serilerinden sana en uygunu crack indiressen torrent indir ben sana site ismi soylerim eger dusunursen cunku bazi siteler baya kotu indirme konusunda

RimWorld adlı bir oyuna ömür gömülür. Oyunu başlatırsın pc den kalkınca karantina bitmiş olur. Youtube den oynanış videolarını ve grafiklerini görünce direkt vazgeçebilirsin. Oyunu indirince çok zor gelir bırakırsın(bende ilk öyle oldu.) 150mb lık bir oyun ve inanılmaz. Rastgele bir haritaya düşen kolonistelirini hayatta tutmaya,onlara ev yapmaya,tarla ekmeye,silah basmaya çalışıyorsun. Etraftaki hayvanların yada başka kabilelerin saldırısına uğruyorsun. Saldırılardan kurtulmaya çalışırken kolonistlerin kavga ediyor. Uyuşturucuya başlıyorlar. Ölen arkadaşlarını mezarlarından çıkarıp yemek masasına koyuyorlar. Kolonisteleri mutlu etmeye çalışıp,Kolonistlerin yetenekleriyle köyünü geliştirmeye çalışıyorsun. Öğrendikten sonra gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu iddia edeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,493
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri