Neler Yeni

Pc Oyun Önerisi

alcntrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Can
Bilgisayarınızın olabildiğince minimum gereksinimlere sahip olduğunu varsayarak Euro Truck Simulator (1) ve Minecraft oynamanızı tavsiye ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Şükrü Güleç
Herkese iyi geceler ben 22 yaşındayım. Bana pc oyun önerisi söylerseniz mutlu olurum ama benim pc düşük sistemli olduğu için. Allah için bir oyun söyleyin yoksa karantina günlerimde kafayı yiyecem
yaklaşık 2 senedir league of legends oynuyorum oynaamnı tavsiye ederim gayet güzel bir oyun (y)

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Herkese iyi geceler ben 22 yaşındayım. Bana pc oyun önerisi söylerseniz mutlu olurum ama benim pc düşük sistemli olduğu için. Allah için bir oyun söyleyin yoksa karantina günlerimde kafayı yiyecem
Hocam emin miyiz 22 yaşında olduğumuza ?? ?
Öneri olarak Bioshock,Mafia 2,Wc3

Emre BRC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
YUNUS EMRE BORUCU
futbol managerlik oyunlarınıda tavsiye edebilirim. fm serisi. fps oyunları için pc yeterli değil diyorsan ve futbola ilgin varsa tecrübe edebilirsin.

S É İ S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Oğuz Kaan Göçer
bak sana tavsiyem sadece cod ve gta serilerinden sana en uygunu crack indiressen torrent indir ben sana site ismi soylerim eger dusunursen cunku bazi siteler baya kotu indirme konusunda

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
RimWorld adlı bir oyuna ömür gömülür. Oyunu başlatırsın pc den kalkınca karantina bitmiş olur. Youtube den oynanış videolarını ve grafiklerini görünce direkt vazgeçebilirsin. Oyunu indirince çok zor gelir bırakırsın(bende ilk öyle oldu.) 150mb lık bir oyun ve inanılmaz. Rastgele bir haritaya düşen kolonistelirini hayatta tutmaya,onlara ev yapmaya,tarla ekmeye,silah basmaya çalışıyorsun. Etraftaki hayvanların yada başka kabilelerin saldırısına uğruyorsun. Saldırılardan kurtulmaya çalışırken kolonistlerin kavga ediyor. Uyuşturucuya başlıyorlar. Ölen arkadaşlarını mezarlarından çıkarıp yemek masasına koyuyorlar. Kolonisteleri mutlu etmeye çalışıp,Kolonistlerin yetenekleriyle köyünü geliştirmeye çalışıyorsun. Öğrendikten sonra gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu iddia edeceksin.

Top Bottom