Neler Yeni

PC OYUNLARDA BEKLEDİĞİM PREFORMANSI VEREMİYOR

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
ACER PREDATOR HELİOS 300 PH317-52 laptopa sahibim.
Sistem özellikleri i5 8300, gtx1050ti, 8gb ram
Sistem gereksinimlerini rahatça karşılayan oyunlarda dahi anlık kasmalar droplar oluyor. Aldığım dönemin çok üstünde ısı değerleri görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Sistem gereksinimlerini rahatça karşılayan oyunlarda dahi anlık kasmalar droplar oluyor. Aldığım dönemin çok üstünde ısı değerleri görüyorum.
Hocam kaç yıllık cihaz thermal macunu kurumuş olabilir. Bu yüzden de performans düşüşü yaşıyorsunuzdur muhtemelen

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaç yıllık cihaz thermal macunu kurumuş olabilir. Bu yüzden de performans düşüşü yaşıyorsunuzdur muhtemelen
bende böyle düşünmüştüm cihaz 3-4 senelik

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Laptopa genel bi bakım yap eğer yeni bakım yaptığın halde oluyorsa crystal disk indir diskinin sağlık durumuna vs bak diskle alakası olabilir
2.si afterburner kur ve onu kurarken rivatuner kurayımmı der fps vs değerleri detaylı görmek için kurduktan sonra onu oyunlarda aktif et ve ekran kartı işlemci ne kadar kullanıyor buna bak bu oyunlarda da max mediumda oyna fps de en fazla 70 felan alırsın valorant hariç arkada açık olan uygulamaları oyun oynarken kapat çünkü ram 8 bu yüzdende drop oluyor olabilir.

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopa genel bi bakım yap eğer yeni bakım yaptığın halde oluyorsa crystal disk indir diskinin sağlık durumuna vs bak diskle alakası olabilir
2.si afterburner kur ve onu kurarken rivatuner kurayımmı der fps vs değerleri detaylı görmek için kurduktan sonra onu oyunlarda aktif et ve ekran kartı işlemci ne kadar kullanıyor buna bak bu oyunlarda da max mediumda oyna fps de en fazla 70 felan alırsın valorant hariç arkada açık olan uygulamaları oyun oynarken kapat çünkü ram 8 bu yüzdende drop oluyor olabilir.
tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

crystal den baktım iyi görünüyor durumu her iki belleğin dediğiniz gibi bir bakım yapıp denemem lazım sanırım

Son düzenleme:

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

crystal den baktım iyi görünüyor durumu her iki belleğin dediğiniz gibi bir bakım yapıp denemem lazım sanırım
bakım yap bide uzun süreli oynadığında da performans düşer laptop olduğundan dolayı jarzda oynarken pil 100 isen daha iyi fps alacaksındır güç seçeneklerinden ayarlarına bak onlarıda ayarla pilde iken az güç tüketsin diye performans alamıyo olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
hocam kesinlikle ramı 2x8 yapman artık günümüz için şart. Herşeyden önce rami 2x8 yapmalısın daha sonra pc nin genel fan temizlik ve termal macun bakımını hallet. Bunları yapsan bile sistemin artık günümüz için güçsüz kalıyor ama bilgisayarından maksimum verimi alman için bunları kesin yaptırmalısın

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
o pc nin ramleri muhtemelen ddr4 dür predator serisi 850 900tl ye ram bulursun slot genelde 1 tane oluyor boşta genede almadan kontrol et arka kapağı dikkatli sök tırnakalrını kırma

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
o pc nin ramleri muhtemelen ddr4 dür predator serisi 850 900tl ye ram bulursun slot genelde 1 tane oluyor boşta genede almadan kontrol et arka kapağı dikkatli sök tırnakalrını kırma
tamamdır eyvallah

Top Bottom