loinelcarol
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
bu sistem hakeder mi parasını
4060 sistemlere 30k bandı para verilmez max 25k olurhangi kısımları kötü peki neden
galax ekran kartı çöp hocam yalnız35 k ya 4070 lı sistem burda.
![]()
ESPOR-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070 hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve GALAX GeForce RTX4070 12GB ile oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
20 ye düştüğünü gördüm4060 sistemlere 30k bandı para verilmez max 25k olur
hocam arkadaş vatandan 50k ya sırf beyaz diye akvaryum tipi kasa diye 4060 sistem aldı düz 4060galax ekran kartı çöp hocam yalnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu benim düşüncem
hocam neden güldünüz ki
ekran kartı alınacaksa ya gigabyte ya asus ya msi ya pny ya da palit falan olmalı zotac da olur gerçi gigabyte şaibeli ben biraz takıksam bu gülünecek bir şey değil yani
hocam galax ekran kartı çöp değil en iyi ilk 5 markaya girer soğutması performansı baya iyi ben galax 4060ti kullanıyorum full güçte 65i geçtiğini görmedim 14k verdim 4060tiye en iyi f/p ekran kartıgalax ekran kartı çöp hocam yalnız
bu benim düşüncem
hocam neden güldünüz ki
ekran kartı alınacaksa ya gigabyte ya asus ya msi ya pny ya da palit falan olmalı zotac da olur gerçi gigabyte şaibeli ben biraz takıksam bu gülünecek bir şey değil yani
dediğim gibi hocam takıklık bizimkisihocam galax ekran kartı çöp değil en iyi ilk 5 markaya girer soğutması performansı baya iyi ben galax 4060ti kullanıyorum full güçte 65i geçtiğini görmedim 14k verdim 4060tiye en iyi f/p ekran kartı
Ve ayrıca bu videodan bakabilirsin