Kalıcı Ücretsiz Pc PUBG tamamen ücretsiz oluyor!!! OLDU

Ne hikmettir bilmiyorum ama mobile bana daha güzel geliyor, gerçi pc için olanda çok vakit geçirmedim ama yine de oynayacağım miramar'a bayılıyorum ben o haritayı yüksek grafiklerde görmek için indireceğim

Apex Legends ile mucadele edebilmek icin yapilan bir hamle gibi geldi. Bakalım nasıl olacak

Beleş olmasa denemezdim artık deneyebilirim

Oyunun Steam sayfasındada 12 ocaktan itibaren ücretsiz olacağı yazıyor. Yani büyük ihtimalle bütün platformlarda ücretsiz olacak. Umarım sonu pubg lite gibi olmaz

Birde şuan oyun yüklü olanlar oyunun kaç gb yer kapladığına bakabilirmi? (Some 500 gb ssd problems)

Lokman Ver Olm Müziği

Pc PUBG 12 ocaktan itibaren tamamen ücretsiz oluyor vereceğim linkten ön kayıt yaparak ödülleri alabilirsiniz

Ayrıca 3 arkadaşını davet edene bol ödüllü bir çekiliş hakkı sunuluyor

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Yaparken krafton id fln diyor ben onu doldurmadan kayıt yaptım kaydımı aldı ama krafton id ile giriş yapılır tarzı şeyler gördüm ben oyuna ücretsiz erişebilecek miyim

hata veriyor

Csdeki gibi prime statüsü gelmezse oyun net biter. Zaten şu anda da Steam'de bitti denilebilir de. Önceden de ara ara birkaç gün bedava yapıyorlardı o hafta full hile doluyordu. PUBGnin siz belli etmedikçe hile sistemine takılmayan ücretleri hileleri çok.

Geri