2021 de hazır sistem almıştım son 1 yıldır falan bazı spesifik oyunlarda reset atıyor ama attığı oyunlarda çok saçma. rekabetçi oyunlarda zaten atmıyor ama gidip age of 3 giriyorum yarım saat oynuyorum rastgele gidiyor başka oyun saymam gerekirse escape backrooms dead by daylight fortnite falan oynarken rastgele tak diye gidiyor. yük altına girincemi oluyor diye kontrol etmek için shadow of tomb rider girip 2k full ayarlar falan herşeyi açıyorum yok abi atmıyor reset stress testine sokuyorum pcyi yüke girsinde reset atsın diye yok yine atmıyor ama saydığım oyunlarda rastgele reset atıyor bazen 10 dk sonra bazen 1 saat sonra. 3070 ti ve i7 11700 var 650w asus rog +80 gold psu var. belki sıcaklıkta olabilir hala sebebini çözemedim bahsettiğim oyunlarda işlemci 70-80 derecelerde gezerken bir kaç saniyeliğine arada 90 derecelere falan çıkıyordu belki yine reset sebebi onun gibi bir şey olabilir diye tahmin ediyorum. her neyse yani tahminimce sorun ya psu yetmezliği yada sıcaklık bence undervolt yapsam işlemciye mantıklı olurmu belki çözer sorunu yada başka ne yapabilirim sizce?