Neler Yeni

Pc satarken neye dikkat etmeliyim

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
konuyu nereye açacagımı bilemedim dogrudur diye umut ediyorum .
1 ay kadar önce bir sistem topladım ve şuanda satmayı düşünüyorum. Sorum şu , sattıktan sonrası için herhangi bir değişim veya iade isterlerse ne şekilde yaklaşmak gerekli ?
Zaten sistem yeni bir aylık vs diye belirttim. Sonrasında üstümde olan bir sorumluluk var mıdır

Safa.26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Safa
eğer sistemde bi sorun yoksa parçalarda vs. alırken denesin yani ondan sonra iade felan derlerse denemiştin tarzında yaklaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
1 ay kadar önce bir sistem topladım ve şuanda satmayı düşünüyorum. Sorum şu , sattıktan sonrası için herhangi bir değişim veya iade isterlerse ne şekilde yaklaşmak gerekli ?
Zaten sistem yeni bir aylık vs diye belirttim. Sonrasında üstümde olan bir sorumluluk var mıdır
garantisi varsa sıkıntı olmaz

Farway

80+ Silver
Gelir denerler,parayı elden değil bankadan al. Sonrasında bir sorumluluk yok herşeyine bakıp alsınlar,geriye kalanında sorumluluk kabul etme.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,535
İsim
Mert Can Ergün
Satın almak isteyen kişi gelir test eder beğenirse sorun çıkmazsa alıcı alır garantili se ürünü satman daha hızlı olur parayı elden değil banka hesabına yatırsın

The Batman

80+ Silver
Hem kendi laptobumda hemde kasada calisan ssd yi aldim 2-3 ay köseyede duruyor du adama sattim diyor ki ssd bozuk diyorum ssd yi pc görüyor mu evet diyor bende anlamadim gitti ozamandan beri 2.ele uzagim ama sahte çalinti paraya dikkat etmek lazim

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelir denerler,parayı elden değil bankadan al. Sonrasında bir sorumluluk yok herşeyine bakıp alsınlar,geriye kalanında sorumluluk kabul etme.
Hocam açıkçası sonrasında bir sorumluluk yok deyip alıcıyı süpheye düsürmek istemiyorum. Acaba arızalı da bana mı kakalıyor gibisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satın almak isteyen kişi gelir test eder beğenirse sorun çıkmazsa alıcı alır garantili se ürünü satman daha hızlı olur parayı elden değil banka hesabına yatırsın
Hocam alıcı kişi , hediye edicekmis dostuna ve bilgisayardan anlamadığını söylüyor açıkçası. Hediye ettği kişiyle sanırsam dıkıntı olanilir belki

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,180
İsim
Hacı
Arkadaşa testini yap, ürününü göster, sonrasında sattığımda sağlamdı gardaş :D (!)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistemde sıkıntı yoksa endişelenmene de gerek yok. Testlerini isterse yaparsın, paranı alırsın daha sonra iadedir değişimdir düşünmene gerek yok zaten ikinci el olduğu için bir sorumluluğun da yok. Parayı da ibana göndermesini iste, gönderirken açıklama kısmına da satış hakkında bilgi yazdırırsan tertemiz iş olur.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Sistemde sıkıntı yoksa endişelenmene de gerek yok. Testlerini isterse yaparsın, paranı alırsın daha sonra iadedir değişimdir düşünmene gerek yok zaten ikinci el olduğu için bir sorumluluğun da yok. Parayı da ibana göndermesini iste, gönderirken açıklama kısmına da satış hakkında bilgi yazdırırsan tertemiz iş olur.
Satış hakkında bilgi derken neyi kastettiniz

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
".... kişisinden ikinci el pc alımı.." gibi.
Hocam birde sormak istediğim husus şu ;
Bilgisayarı satmadan önce ne yapmam gerekli acaba ?
İçindeki bilgiler vs

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum bilgisayarı satmadan önce formatı yapıştır. Mümkünse alıcı arkadaş gelsin, denesin, çalıştığını görsün. Daha sonra ticaretinizi yapın, hayırlı olsun. Eğer yarın öbürgün arar da "kardeşim böyle böyle bunda sıkıntı var" derse, aynen cevap şu "Usta sen bu bilgisayarı denedin mi? denedin. Baktın, gezdin kullandın mı? kullandın. Bi sıkıntı var mıydı? Yoktu. Beğendin satın aldın mı? Aldın. Eee bana neyi anlatmaya çalışıyorsun şimdi? Al boz getir oooh ne ala memleket." Öyle para iadesiymiş, memnun kalmamış bunu benden alınmış falan bu tongalara düşme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Letgo'da bu tip insanlarla çok uğraştım. Sağlam sattığım, deneyip satın alan adamlar bana geri dönüp "bu bozuk" diyip ana bacı küfürler mi etmediler, haklarını haram mı etmediler... Ohoooo...

Top Bottom