snowless
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 367
- İsim
- Mustafa Ödemiş
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bilgisayarı satmadan önce formatı yapıştır. Mümkünse alıcı arkadaş gelsin, denesin, çalıştığını görsün. Daha sonra ticaretinizi yapın, hayırlı olsun. Eğer yarın öbürgün arar da "kardeşim böyle böyle bunda sıkıntı var" derse, aynen cevap şu "Usta sen bu bilgisayarı denedin mi? denedin. Baktın, gezdin kullandın mı? kullandın. Bi sıkıntı var mıydı? Yoktu. Beğendin satın aldın mı? Aldın. Eee bana neyi anlatmaya çalışıyorsun şimdi? Al boz getir oooh ne ala memleket." Öyle para iadesiymiş, memnun kalmamış bunu benden alınmış falan bu tongalara düşme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Letgo'da bu tip insanlarla çok uğraştım. Sağlam sattığım, deneyip satın alan adamlar bana geri dönüp "bu bozuk" diyip ana bacı küfürler mi etmediler, haklarını haram mı etmediler...
Hocam format atmaya gerek var mı?Dostum bilgisayarı satmadan önce formatı yapıştır. Mümkünse alıcı arkadaş gelsin, denesin, çalıştığını görsün. Daha sonra ticaretinizi yapın, hayırlı olsun. Eğer yarın öbürgün arar da "kardeşim böyle böyle bunda sıkıntı var" derse, aynen cevap şu "Usta sen bu bilgisayarı denedin mi? denedin. Baktın, gezdin kullandın mı? kullandın. Bi sıkıntı var mıydı? Yoktu. Beğendin satın aldın mı? Aldın. Eee bana neyi anlatmaya çalışıyorsun şimdi? Al boz getir oooh ne ala memleket." Öyle para iadesiymiş, memnun kalmamış bunu benden alınmış falan bu tongalara düşme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Letgo'da bu tip insanlarla çok uğraştım. Sağlam sattığım, deneyip satın alan adamlar bana geri dönüp "bu bozuk" diyip ana bacı küfürler mi etmediler, haklarını haram mı etmediler... Ohoooo...
Yeni aldığım için zaten bomboş içi açıkçası . Bir iki şey vardı onlarında temizledim bilgisayar üzernden. Sadece google chrome falan var.
Fakat kullanıcılar kısmında c sürücüsnde yani kendi klasmrüm bulunmakta her ne kadar boş olsada.
Pcyi dirwkr bu şekilde veriyim ona kendisi atmak isterse atar formatı bence. Dhaa mantıklı geldi bu. Siz ne düşünüyorsunuz