onurorkun 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 364 Dahası Reaksiyon skoru 102 Konum ankara İsim onur örkün 3 Aralık 2023 #1 arkadaslar yenı pc aldım 2 el sıfırlamıs sonra kapatmıs bole ekranda kaldım nasıl yapıcam yardım edermısınız Ekler IMG_3147.jpeg 1.4 MB · Hit: 39
arkadaslar yenı pc aldım 2 el sıfırlamıs sonra kapatmıs bole ekranda kaldım nasıl yapıcam yardım edermısınız
Existentia 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2,242 3 Aralık 2023 #2 Sıfırlamada işlem tam olmamış sanırım 2 işletim sistemi var gibi gözüküyor
onurorkun 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 364 Dahası Reaksiyon skoru 102 Konum ankara İsim onur örkün 3 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Existentia yazmış: Sıfırlamada işlem tam olmamış sanırım 2 işletim sistemi var gibi gözüküyor Devamı için tıklayın... evt sıfırlarken kapamıs napcam anlamadım formatlasam duzelırmı acaba
Existentia yazmış: Sıfırlamada işlem tam olmamış sanırım 2 işletim sistemi var gibi gözüküyor Devamı için tıklayın... evt sıfırlarken kapamıs napcam anlamadım formatlasam duzelırmı acaba
Existentia 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2,242 3 Aralık 2023 #4 onurorkun yazmış: evt sıfırlarken kapamıs napcam anlamadım formatlasam duzelırmı acaba Devamı için tıklayın... Düzelir hocam ama bu sefer usb ile format atsanız çok iyi olur
onurorkun yazmış: evt sıfırlarken kapamıs napcam anlamadım formatlasam duzelırmı acaba Devamı için tıklayın... Düzelir hocam ama bu sefer usb ile format atsanız çok iyi olur
onurorkun 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 364 Dahası Reaksiyon skoru 102 Konum ankara İsim onur örkün 4 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Existentia yazmış: Düzelir hocam ama bu sefer usb ile format atsanız çok iyi olur Devamı için tıklayın... formatladım en son yerdeyım bir dakika bekleyın dıyor kac dakıka oldu
Existentia yazmış: Düzelir hocam ama bu sefer usb ile format atsanız çok iyi olur Devamı için tıklayın... formatladım en son yerdeyım bir dakika bekleyın dıyor kac dakıka oldu
Existentia 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2,242 4 Aralık 2023 #6 onurorkun yazmış: formatladım en son yerdeyım bir dakika bekleyın dıyor kac dakıka oldu Devamı için tıklayın... hocam halledebildiniz mi ?
onurorkun yazmış: formatladım en son yerdeyım bir dakika bekleyın dıyor kac dakıka oldu Devamı için tıklayın... hocam halledebildiniz mi ?