Neler Yeni

PC SİYAH EKRANDA KALDI ACİL !!!!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Güler
Bilgisayarım açıldığında mavi ekran veriyor kendini yeniden başlatıyor ve sonra siyah ekranda kalıyor acil yardım

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Bios açılıyorsa format atmayı deneyebilirsiniz veya garantisi varsa garantiye de verebilirsiniz

isletim sistemi nedir
masaüstü mü laptop mu bide?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben senin yerinde olsaydım eğer şöyle yapardım bilgisayarına taktıgın hdd veya ssd yi çıkarıp atardım onun yerine yeni bir ssd veya hdd alıp içine windowsu kurup(başka bir bilgisayardan usb flash bellekten yapabilirsin) öyle bilgisayar açılabilirdi sanırsam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
isletim sistemi nedir
masaüstü mü laptop mu bide?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben senin yerinde olsaydım eğer şöyle yapardım bilgisayarına taktıgın hdd veya ssd yi çıkarıp atardım onun yerine yeni bir ssd veya hdd alıp içine windowsu kurup(başka bir bilgisayardan usb flash bellekten yapabilirsin) öyle bilgisayar açılabilirdi sanırsam :)
Ekran kartım bozuk bunun yerine bilgisayarcıya götürüp ekran kartını yaptırsam siyah ekran sorununu çözsem

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
Bios ayarlarıyla oynadınmı ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bilgisayarım açıldığında mavi ekran veriyor kendini yeniden başlatıyor ve sonra siyah ekranda kalıyor acil yardım
Bios pilini çıkartın 15 saniye bekleyin çözülecektir.

Xayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kerem Ahmet yavuz
Ekran kartım bozuk bunun yerine bilgisayarcıya götürüp ekran kartını yaptırsam siyah ekran sorununu çözsem
Sıkıntı yapılabilir bir yerde ise olur fakat daha derinde ise maalesef pcn gitmiş olabilir mavi ekrandaki kodu atabilir misin PC kapayıp açınca ona göre sorunu çözebiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,413
Üyeler
167,974
Son üye
Kabaozgur61
Top Bottom