Neler Yeni

pc takılıp 5 saniye sonra kapanıyor

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
başlıkta yazdığı gibi takılıyor mouse falan haraket ettiremiyorum 5 saniye sonra kapanıyor ve açılmıyor bende güç tuşuna basılı tutup kapatıp yenıden açıyorum oluyor ama rahatsız edici ve genelde web de gezinirken oluyor oyunda pek fazla olmuyor.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
ne zamandır sistem sizde ?

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
PSU olabilirmu powerboost bst 500e 500w ondan kaynaklı da olabilirmi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5 yıl oldu
ssd den dolay veya psu değiştirirseniz sorun büyük ihtimal düzelicektir

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
ssd den dolay veya PSU değiştirirseniz sorun büyük ihtimal düzelicektir
birde arasıra açınca goruntu geliyor ama sim siyah ekran ama sağ altta goruntu var ssd den de olabilirmi windows uyuşmazlığından psu dan olduğunu sanmıyorum ama kalitesiz deniliyor

ssd den dolay veya PSU değiştirirseniz sorun büyük ihtimal düzelicektir
psu stres testi yaptırcağım eğer ondansa onu değiştircem ondan değilse ssd değiştircem.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
birde arasıra açınca goruntu geliyor ama sim siyah ekran ama sağ altta goruntu var ssd den de olabilirmi windows uyuşmazlığından PSU dan olduğunu sanmıyorum ama kalitesiz deniliyor

PSU stres testi yaptırcağım eğer ondansa onu değiştircem ondan değilse ssd değiştircem.
ssd zaten sorunlu 2 sinide satıp fsp ve apacer panther öneriyorum

Deliever

80+ Bronze
birde arasıra açınca goruntu geliyor ama sim siyah ekran ama sağ altta goruntu var ssd den de olabilirmi windows uyuşmazlığından PSU dan olduğunu sanmıyorum ama kalitesiz deniliyor

PSU stres testi yaptırcağım eğer ondansa onu değiştircem ondan değilse ssd değiştircem.
Hocam sorun Adata SSD'nizden kaynaklı büyük ihtimal, birde sorun SSD'den olsa bile o PSU C4'dür. 2'sinide değiştirmen lazım, Powerboost PSU'nuzda şuan saatli bomba var, ve patlamaya kalan süre her geçen gün azalıyor.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Hocam sorun Adata SSD'nizden kaynaklı büyük ihtimal, birde sorun SSD'den olsa bile o PSU C4'dür. 2'sinide değiştirmen lazım, Powerboost PSU'nuzda şuan saatli bomba var, ve patlamaya kalan süre her geçen gün azalıyor.
beni bu psu 3-4 ay idare eder mi? sizce ve patlaması durumunda ne gibi zararları olur?

Deliever

80+ Bronze
beni bu PSU 3-4 ay idare eder mi? sizce ve patlaması durumunda ne gibi zararları olur?
Yani ben biraz abarttım, muhtemelen yanar ve koku gelir. PC'ye büyük ihtimal zarar vermez.

Top Bottom