LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,401 Reaksiyon skoru 1,601 6 Ekim 2022 #14 ramlari sök tak ve ramleri yuvasına biraz üfle toz veya saç tüğ düşerse onlardan sıkıntı yaratır bir kaç defa dene bunu olmazsa bios pilini sök tak
ramlari sök tak ve ramleri yuvasına biraz üfle toz veya saç tüğ düşerse onlardan sıkıntı yaratır bir kaç defa dene bunu olmazsa bios pilini sök tak
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,141 Reaksiyon skoru 8,264 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 ekran kartı çıkarıp taktım dostlar ramın birini taktım şuan görüntü aldım inş 2. ramı takınca da alırım Post automatically merged: 6 Ekim 2022 2. ramı taktım görüntü gelmedi birdaha deneyeceğim Post automatically merged: 6 Ekim 2022 evet arkadaşlar 2. denememde görüntüyü aldım şimdi ekran kartının vidalaronı takacağım sabitlemek için kapatıp açacağım bakalım ne olacak
ekran kartı çıkarıp taktım dostlar ramın birini taktım şuan görüntü aldım inş 2. ramı takınca da alırım Post automatically merged: 6 Ekim 2022 2. ramı taktım görüntü gelmedi birdaha deneyeceğim Post automatically merged: 6 Ekim 2022 evet arkadaşlar 2. denememde görüntüyü aldım şimdi ekran kartının vidalaronı takacağım sabitlemek için kapatıp açacağım bakalım ne olacak