SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
PC topladım monitör de sıkıntı yok şimdi kabloyu ekran kartına taktım sonra monitöre ama görüntü gelmedi ne yapmaliyim
Ekran kartı tam oturmamış olabilir mi ?PC topladım monitör de sıkıntı yok şimdi kabloyu ekran kartına taktım sonra monitöre ama görüntü gelmedi ne yapmaliyim
Ekran kartının ışığı ne renk yanıyor? Kırmızı ise kabloları yanlış veya eksik bağlamışsınızdır ya da kart yerine tam oturmamıştır. HDMI kablosunu da yanlış girişe (anakartın HDMI soketine) bağlamış olabilirsiniz, onu kontrol edin.PC topladım monitör de sıkıntı yok şimdi kabloyu ekran kartına taktım sonra monitöre ama görüntü gelmedi ne yapmaliyim
Hocam imza da varKardeş sistem parçalarını vahiyle mi alacağız?
Psu şalterini indir. Power tuşuna 10 saniye bas. Kablo değiş sonra değiştikten sonra şalteri aç sonra pc yi ve monitörü aç.PC topladım monitör de sıkıntı yok şimdi kabloyu ekran kartına taktım sonra monitöre ama görüntü gelmedi ne yapmaliyim
Hoca. Oldu tekrar camı açıp kapadım olduPsu şalterini indir. Power tuşuna 10 saniye bas. Kablo değiş sonra değiştikten sonra şalteri aç sonra pc yi ve monitörü aç.
HocamHoca. Oldu tekrar camı açıp kapadım oldu
Camı açıp kapamak ? Benim dediği mi yaptınız ?Hoca. Oldu tekrar camı açıp kapadım oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam
Hocam cami açtım kabloları hepsini biraz ileri ittirdim yani kontrol ettim sonra kapattım denedim olduCamı açıp kapamak ? Benim dediği mi yaptınız ?