Neler Yeni

Pc Topladım Tepki Vermiyor

Moobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batın Erdeve
Merhaba arkadaşlar az önce pc topladım içinde herhangibi bir disk yok parçalar çalışıyormu diye bıos a girip bakmak istedim her şey yerli yerinde fakat power tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyor kabloları çıkarıp kısa devrede denedim ama hala tepki yok.
Ryzen 5800x işlemci
Msı mpg b550 gamıng plus anakart
Xpg d50 2×8 3200 ram
Palit rtx 3080 ekran kartı
xıgmatek 850w gold power

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba arkadaşlar az önce PC topladım içinde herhangibi bir disk yok parçalar çalışıyormu diye bıos a girip bakmak istedim her şey yerli yerinde fakat power tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyor kabloları çıkarıp kısa devrede denedim ama hala tepki yok.
Ryzen 5800x işlemci
Msı mpg b550 gamıng plus anakart
Xpg d50 2×8 3200 ram
Palit rtx 3080 ekran kartı
xıgmatek 850w gold power
disk olmadığından olabilir benim laptobumda da aynı sorunu yaşamıştım ama siz yinede rami bir kontrol edin

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Moobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batın Erdeve
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam oturmuşmu iyice bak bende açamadım korkarak taktğım için iyice bastır çıt diye oturmuş olması lazım
Valla hocam ilk defe pc toplamıyorum ama olmuyor yarın bi ssd alıp deniycem oda olmazsa hangi parça sıkıntılı onuda bilmiyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Valla hocam ilk defe PC toplamıyorum ama olmuyor yarın bi ssd alıp deniycem oda olmazsa hangi parça sıkıntılı onuda bilmiyorum
b550 zen3 ile uyumlu mu? geliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle bois güncellemsi gerecek o yüzden gelmiyor olabilir şimdi aklıma geldi eski bir am4 işlemci varsa tak uyumlu biosu indi öyle dene

Moobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batın Erdeve
b550 zen3 ile uyumlu mu? geliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle bois güncellemsi gerecek o yüzden gelmiyor olabilir şimdi aklıma geldi eski bir am4 işlemci varsa tak uyumlu biosu indi öyle dene
Oda geldi aklıma öyle olsa sadece görüntü gelmez diye düşünüyorum bende fanlarda çalışmıyor hiç biryerinde ışıktda yanıp sönmüyor

D3ment0r

80+
Dostum islemci beslemesi ile ekran kartina takmis oldugun besleme kablolarini degistirerek deneyebilirsin 5700xt ve r7 3700x sistemde ayni sorun basima geldi yalnizca guc kablolarinin yerleri ters oldugu icin sistem tepki vermiyordu.

Moobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batın Erdeve
Dostum islemci beslemesi ile ekran kartina takmis oldugun besleme kablolarini degistirerek deneyebilirsin 5700xt ve r7 3700x sistemde ayni sorun basima geldi yalnizca guc kablolarinin yerleri ters oldugu icin sistem tepki vermiyordu.
Malesef dostum dediğin kablo oraya uyumlu değil bugün powerı bilgisayarcıda test ettirdim hiçbir sıkıntı çıkmadı hala problemi bulamıyorum

Top Bottom