Dostum çok pahalıarkadaslar bu bılgısayarı almayı dusunuyorum fıkrınız nedır?
onerın var mı hocamDostum çok pahalı
Hocam bu işten daha iyi anlayan arkadaşlar vardır gelir onlar şimdi ama bu sistem pahalıonerın var mı hocam
anladım bıldıgın varsa etıketler mısınHocam bu işten daha iyi anlayan arkadaşlar vardır gelir onlar şimdi ama bu sistem pahalı
Yok hocam malesefanladım bıldıgın varsa etıketler mısın
ryzen ıslemcı ıstemıyorum knk ıntel ıstıyorum ekran kartı nvıdıa olması lazım benım ıcınDostum buna bu para verilir mi? Hazır bir şekilde satın alsan daha uyguna geliyor.
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa
www.gaming.gen.tr
Bu linkteki kasa ve güç kaynağını satın al. Bekletme, hemen şimdi al. Kaçırma. Daha sonra aşağıdaki linkteki bilgisayarı,
KUARK-HACHIGO / AMD Ryzen 5 8400F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD/ Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-HACHIGO / AMD Ryzen 5 8400F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD/ Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde özelleştirerek satın al. Eve gelince de diğer kasa ve güç kaynağı ile kullanmaya başla. Bu sistem ile gelen kasa ve güç kaynağını da ucuza sat bir yere. Hiçbir işe yaramaz. Çöp oğlu çöp.
Bu bütçeye önü açık Intel işlemci neredeyse yok bu yüzden Intel işlemcili bir bilgisayar önerim yok.ryzen ıslemcı ıstemıyorum knk ıntel ıstıyorum ekran kartı nvıdıa olması lazım benım ıcın
butce 40k knk zatenBu bütçeye önü açık Intel işlemci neredeyse yok bu yüzden Intel işlemcili bir bilgisayar önerim yok.
ıntel ıslemcılı olabılır mıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bunu al o fiyat ne dost
https://www.sin,erji.gen.tr//sin,erji-masha-intel-core-i5-13400-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-powercolor-figther-16gb-rx7900gre-oyun-bilgisayari-p-43614bu butceye bulamaz mıyız
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıntel ıslemcılı olabılır mı
amd olunca ne oluyor onu anlamadım 13 ve 14. nesil intel işlemciler patır patır bozuldu hic mi bilgin yok bu marka takıntısı nedirbu butceye bulamaz mıyız
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıntel ıslemcılı olabılır mı