Neler Yeni

Pc toplamam için yardım edin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Knk 2. El sıkıntılı gibi geliyor diğer türlü en azından garantili olur uğraşmamış olurum ama ekran kartında falan 2. Biliyorsan bakarız
kartı 2. el gerisini sıfır alırız olur mu?

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
Knk 2. El sıkıntılı gibi geliyor diğer türlü en azından garantili olur uğraşmamış olurum ama ekran kartında falan 2. Biliyorsan bakarız
Ram ve işlemciyi 2.el olarak alabilirsiniz kolay bozulabilecek parçalar değiller .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Kaan Karakaya
Ram ve işlemciyi 2.el olarak alabilirsiniz kolay bozulabilecek parçalar değiller .
Ram de olabilir ama anakart sıkıntı be hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Miningli de bişey olmuyor hocam
Çıkıyorum ben bişey yazarsan 15-20 dk sonra bakarım inş bana bi güzellik yaparsın knk sonuçta anne babama aldırcam onlardan çok para istemeye korkuyorum o yüzden bütçe böyle kusura bakma

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan

Çıkıyorum ben bişey yazarsan 15-20 dk sonra bakarım inş bana bi güzellik yaparsın knk sonuçta anne babama aldırcam onlardan çok para istemeye korkuyorum o yüzden bütçe böyle kusura bakma
Sorun değil için rahat olsun sen bana özelden yaz öyle toplayalım

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan

Hocam zaten elinizden geldiğince sıfır almaya bakın anakartı ama ram ve işlemci 2.el olarak alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,193
Üyeler
172,624
Son üye
Ahmet Demir7
Top Bottom