Monitör çalışıyor mu ?Dün akşam pcmi komple sökmüştüm.Çünkü yeni SSD ve soğutucu almıştım.Onları takacaktım.her şey güzel giderken eski HDD mi taktığımda pc açıldı ama monitörden pat pat garip sesler geldi.Sizce şuan ne yapmalıyım
Evet çalışıyorMonitör çalışıyor mu ?
Yani evet çünkü hdd takmadan önce ssd takmıştım görüntü gelmedi ama ses falan yoktu hdd takınca ekran geldi garip seslerde geldimonitör ne ve sesin monitörden geldiğinden eminmisin
Pardon yanlış anladım, bu gün 2 oldu bununlamonitör ne ve sesin monitörden geldiğinden eminmisin
çalıştırsam tekrar sorun olurmu ne yapmalıyımPardon yanlış anladım, bu gün 2 oldu bununla
Bişey olmaz gibime geliyor bi takın bakın normal bir şekilde çalışıyor mu diye, eğer hoparlör falan bağlıysa hoparlörden geldi belki de sesçalıştırsam tekrar sorun olurmu ne yapmalıyım
Çalıştırır çalıştırmaz mı oldu?Eğer bir süe sonra olduysa ısındığından genleşmiş,genleştiğinden de çat çut sesler gelmiş olabilir.Ama ses nasıl bir sesti bilmiyorum.Dün akşam pcmi komple sökmüştüm.Çünkü yeni SSD ve soğutucu almıştım.Onları takacaktım.her şey güzel giderken eski HDD mi taktığımda pc açıldı ama monitörden pat pat garip sesler geldi.Sizce şuan ne yapmalıyım
monitör ne derken arkadaşın kullandığı monitö ne anlamında söylemiştimPardon yanlış anladım, bu gün 2 oldu bununla