Neler Yeni

PC toplayacağım parçalar birbirine uyumlu olurmu?

ares_!E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Bulut
PC toplayacağım beyler ancak parçalar uyumlu olurmu bilmiyorum uyumlu ise kendim toplayabilirim ancak pek emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim

https://www.n11.com/urun/corsair-cm...px-8-gb-3000mhz-ddr4-pc-ram-1097253?magaza=qp ( 2 Adet Var (yani aldım) )

muskA

80+ Silver
PC toplayacağım beyler ancak parçalar uyumlu olurmu bilmiyorum uyumlu ise kendim toplayabilirim ancak pek emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim

https://www.n11.com/urun/corsair-cm...px-8-gb-3000mhz-ddr4-PC-ram-1097253?magaza=qp ( 2 Adet Var (yani aldım) )

Güç kaynağı sanki c4'e benziyor.ekran kartı olarak 1650s veya 5600xt daha iyi olacaktır.bütçen varsa 1660s.dengesiz bir sistem olmuş.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
O anakart yerine en az B450 chipsetli bir anakart tercih etmeye çalış.
PSU hiç iyi değil, kesinlikle değiştirmelisin.
Kasa hava alan bir kasa değil, daha iyi şeylere yönel.
O RAM'i pek önermiyorum, XMP gecikmeleri biraz yüksek, ayrıca XMP açınca sistemin açılmaması gibi şeyler de oluyor, GSKILL RAM'lerine bakabilirsin.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
1660 yerine 1650S öneririm, kasa olarak Ore Saturn ya da Zalman I3 alabilirsiniz, PSU'dan hiç avans vermeyin en kötü Zalman 650W +80'lik PSU'sunu alın. S2H anakartını alın ilerde sıkıntı çekmezsiniz. SSD şart.
İndirimlerde 5600XT almanızı öneririm.

OldButCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
A.Can İnan

https://www.n11.com/urun/corsair-cm...px-8-gb-3000mhz-ddr4-PC-ram-1097253?magaza=qp ( 2 Adet Var (yani aldım) )

Kasanızın içinde zaten güç kaynağı varmış, onun yerine corsair carbide spec delta 550w almaya çalışın.Seçtiginiz kasa ve psu dan uzak durun. İşlemcinizi Ryzen 5 1600AF yapın, 3600 kadar güzel bir işlemci. Ekran kartı olarak Amd Radeon serisinden RX 5600XT veya Nvidia tarafından GTX 1660SÜPER YAPIN

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Olmamış reis, başaramamışsın.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Psu c4, kasa meydan muharebesi, a320 alınmaz, gpuda o alınmaz galax falan yönel, işlemci iyi para kalırsa 3300x alırsın.

ares_!E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O anakart yerine en az B450 chipsetli bir anakart tercih etmeye çalış.
PSU hiç iyi değil, kesinlikle değiştirmelisin.
Kasa hava alan bir kasa değil, daha iyi şeylere yönel.
O RAM'i pek önermiyorum, XMP gecikmeleri biraz yüksek, ayrıca XMP açınca sistemin açılmaması gibi şeyler de oluyor, GSKILL RAM'lerine bakabilirsin.
Reis zaten mallık yapıp kasayı ve rami aldım bu kasayada corsair psu var bende o sığmıyor anca game tech sığıyor satıcı söyledi kazık üstüne kazık yedim eğer sıkıntı çıkarmazsa alıcam yani sence çok sıkıntı çıkarırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmamış reis, başaramamışsın.
hiçmi başaramadım hocam kasa ve rami aldım mallık yapıp

PSU c4, kasa meydan muharebesi, a320 alınmaz, gpuda o alınmaz galax falan yönel, işlemci iyi para kalırsa 3300x alırsın.
hocam kasa ve rami aldım artık para gitti bari kalan parçalarda iyi tercih yapmam lazım sence bunları alayımmı

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reis zaten mallık yapıp kasayı ve rami aldım bu kasayada corsair PSU var bende o sığmıyor anca game tech sığıyor satıcı söyledi kazık üstüne kazık yedim eğer sıkıntı çıkarmazsa alıcam yani sence çok sıkıntı çıkarırmı

hocam kasa ve rami aldım artık para gitti bari kalan parçalarda iyi tercih yapmam lazım sence bunları alayımmı
Ram iyi ama kasa çöp

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Reis zaten mallık yapıp kasayı ve rami aldım bu kasayada corsair PSU var bende o sığmıyor anca game tech sığıyor satıcı söyledi kazık üstüne kazık yedim eğer sıkıntı çıkarmazsa alıcam yani sence çok sıkıntı çıkarırmı

Dostum sen ne yaptın. Neden iyice araştırmıyorsun ki. Sisteminde doğru olan hiçbir parça göremiyorum. Daha önceden konu açsan sana güzel sistem toplarlardı.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Dostum sistemine yazık olur kötü aman diyim her an anakart yanıp fişi çekebilir mwe alaydın keşke.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,354
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom