Hazır sistem buSword Silver | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem
Hocam Pc Toplucam Bu Sistemde Darboğaz Falan Olur Mu Birde valorant da kaç fps verir
Yani parçalar uyumlu değil mi çok bilmiyorum da bilgisayar olaylarınıHazır sistem bu
anakartın psu ve alacağın kasayı da yazabilir misin birde sistemin kaç tl tutuyor daha uyguna hazır sistemler de var olabilirYani parçalar uyumlu değil mi çok bilmiyorum da bilgisayar olaylarını
valorantta bu yazdıklarınla yüksek ihtimalle 350 üstü fps alırsınSword Silver | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem
Hocam Pc Toplucam Bu Sistemde Darboğaz Falan Olur Mu Birde valorant da kaç fps verir
hazır sistem zaten uyumsuz olma ihtimali yokYani parçalar uyumlu değil mi çok bilmiyorum da bilgisayar olaylarını
Psu yu bulamadım ama kasa ismi sword silveranakartın psu ve alacağın kasayı da yazabilir misin birde sistemin kaç tl tutuyor daha uyguna hazır sistemler de var olabilir
Hazır sistemin lknki falan varmıPsu yu bulamadım ama kasa ismi sword silver
Hazır sistemin lknki falan varmı
CPU soğutucusu kötü görünüyor, psu da güvenli durmuyorSword Silver | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com