Neler Yeni

pc yanına switch alınır mı

Bor4

80+ Bronze
rx 6600 sistem var switch lite alınır mı sizce

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Ekran kartını satıp 3070 alabilirsin tabii 2. El ama yine de upgrade yapmanı öneririm bence ppsspp yi tel e indirip gow oynamak da iyi oluryani illa portable olsun istiyosan

Bor4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını satıp 3070 alabilirsin tabii 2. El ama yine de upgrade yapmanı öneririm bence ppsspp yi tel e indirip gow oynamak da iyi oluryani illa portable olsun istiyosan
upgrade yanlısı değilim daha yeni aldım sistemi

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Xbox ile aynı fiyata olması daha güçsüz ve drift olma ihtimalinin aşırı yüksek olması bide lite okduğu için yeni joycon takamazsın gerçi drift olursa direk gamepad alman daha iyi olur diye düşünüyorum orası ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm bütçe ne kadar bu arada ve telefonunun modeli belki telefon fln alman daha mantıklı olabilir nintendo gereksiz geliyor banada

Bor4

80+ Bronze
Xbox ile aynı fiyata olması daha güçsüz ve drift olma ihtimalinin aşırı yüksek olması bide lite okduğu için yeni joycon takamazsın gerçi drift olursa direk gamepad alman daha iyi olur diye düşünüyorum orası ayrı
xbox ı napayım dostum zaten pcm xboxun 2 katı daha iyi

Cihangir

80+ Gold
switch oyunları pahalı değil mi hocam

Bor4

80+ Bronze

Hmm bütçe ne kadar bu arada ve telefonunun modeli belki telefon fln alman daha mantıklı olabilir nintendo gereksiz geliyor banada
bütçe tam belli değil yazın çalışıp 8 k filan kazanıcam yaza kadar elime kaç tl geçer bilmem

switch oyunları pahalı değil mi hocam
aslında steam oyunlarıda uçtu şuan o yüzden bilemiyorum

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Xbox almandan bahsetmedim ztn xbox alman tamamen saçma olur pc ztn yeterli 8k civarı aslında ne yapacağın sana kalmış ama nintendo bence gereksiz

Bor4

80+ Bronze
Xbox almandan bahsetmedim ztn xbox alman tamamen saçma olur pc ztn yeterli 8k civarı aslında ne yapacağın sana kalmış ama nintendo bence gereksiz
8k 2k da birikse 10 ekran kartı satsam 13 k oluyor daha mantıklı bişey varmı aklınızda

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana

halitxct

80+ Silver

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
8k 2k da birikse 10 ekran kartı satsam 13 k oluyor daha mantıklı bişey varmı aklınızda
Ekran kartını 3.5 - 4 arasında satıyor lar genelde senin kart baya temiz gibi ekran kartını satmaktan bahsettiğiniz için soruyorum upgrade yapmama kararından vaz mı geçiniz?

alınır bence bendede 6600 sistem var nintendo oyunları güzel oluyor zelda özellikle
Upgrade Yaparak Sistemini iyileştiririse pcde de oynayabilir emulator ile

Top Bottom