PC Yavaşladı Virüs Olabilir Mi?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,ilk olarak hangi konuya açacağımı bilemedim ve konu dışı'na açtım.Geçen günlerde hem pc kötü olduğu için hemde oyunu sevdiğim için NFSMW indirdim.Kasılması gerçekten zor ve buna zaman ayırmaya üşendiğim için cheat engine (para için) ve youtubeden (arabaların kilidi için) bir save dosyası indirdim.İlk gün güzeldi hiçbir sıkıntı yoktu ama 2 gündür pc yavaşladı ekran kartı daha çok ısınmaya başladı,valorant vs açılmıyor acaba virüs olabilir mi diye korkuyorum.Format vs önermeyin 1-2 günümü tekrardan oyunları geri yüklemekle uğraşamam ama nasıl tekrardan eski haline döndürebileceğimi söylerseniz sevinirim.
Not : Arkaplanda çince bişeyler çalışıyo onları kapayınca gözükmüyo ama performansta düzelmiyo (resimleri aşağıda.)

Ekler

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    34.9 KB · Hit: 63
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    42 KB · Hit: 54
  • Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    40.2 KB · Hit: 46
  • Ekran Alıntısı 4.PNG
    Ekran Alıntısı 4.PNG
    37.6 KB · Hit: 53
Pc nde gameloop varmı?
Post automatically merged:

Birde malwarebytes +Kaspersky ile pcni tara.

Pc nde gameloop varmı?

Birde malwarebytes +Kaspersky ile pcni tara.
Gameloop var,pubg mobile oynuyayım dedim.Akşam 1 el attım sabah tekrardan açmaya çalıştığımda sürekli hata verip attı.Malwarebytes anahtar kodu mu ne istiyordu diye hatırlıyorum.

Gameloop var,PUBG mobile oynuyayım dedim.Akşam 1 el attım sabah tekrardan açmaya çalıştığımda sürekli hata verip attı.Malwarebytes anahtar kodu mu ne istiyordu diye hatırlıyorum.
Oçince çalışan şey gameloopun hizmeti merak etme.

Burdan free windows yazana tılayarak indir.

PC o yüzden mi yavaşladı hocam gameloop çalıştığı için?
Hayır.Okadar çalışan şey sistemi yormaz.Siz Kaspersky+Malwarebytes ile tarama yapın.

Bu arada indirdiğiniz oyunlar crack mi?

Hayır.Okadar çalışan şey sistemi yormaz.Siz Kaspersky+Malwarebytes ile tarama yapın.

Bu arada indirdiğiniz oyunlar crack mi?
Evet.NFSMW crack saglam...dir'den indirmiştim.Hatta ordan indirdiğim 2-3 tane daha oyun var clustertruck vs.

O.Virüs yemiş olabilirsiniz.Pcnizi dediğim programlarla taratın.
Bi 20 dk sonra yazarım hocam.Malum uzun sürüyor malwarebytes taraması,formatlamadan önce yapmıştım 3-4 ay önce 145 tane trojan vs çıkmıştı :D

Geri