sistem özelliklerini yazar mısın anakartın maximum desteğini geçiyordur belkiRamler de veya slotlar da bi sorun yok tek tek denedim sadece 2 ram takınca ekran gelmiyor ramler marka model aynı frekansı da aynı PC mi farklı odaya taşıdıkdan sonra böyle oldu
Önceden çalışıyorduişlemcin 2 slot desteklemiyor olabilir
Asus Prime a320m-ksistem özelliklerini yazar mısın anakartın maximum desteğini geçiyordur belki
herhangi bir bios ayarı elledin mi bios restart at bir bios pilini söküpÖnceden çalışıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Prime a320m-k
Ryzen3 3200g
Xpg 3000mhz Cl 16
Yaptım bios pilini söküp taktım tek ramle çalıştırıp bios dan da format attımherhangi bir bios ayarı elledin mi bios restart at bir bios pilini söküp
ramların ikiside xpg aynı ram mıYaptım bios pilini söküp taktım tek ramle çalıştırıp bios dan da format attım
Evet aynı ramramların ikiside xpg aynı ram mı
biri 3000mhz biri 3200mhz olabilir emin misinizEvet aynı ram
bende 3200 mhzsini kullanıyorum karıştırıp 3000mhz almıştım ilk kasayı dizerken sonra iade edip değiştirdimEvet aynı ram
Eminim 2si de 3000mhzbiri 3000mhz biri 3200mhz olabilir emin misiniz
herhangi bir xmp profili yapılı mı biostaEminim 2si de 3000mhz
biri 3000mhz biri 3200mhz olabilir emin misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende 3200 mhzsini kullanıyorum karıştırıp 3000mhz almıştım ilk kasayı dizerken sonra iade edip değiştirdim
Yapılıydı ama bios reset attımherhangi bir xmp profili yapılı mı biosta
bidaha tek ram takılıyken açmadın varsayıyorum o zaman yinede bir tek ram ile xmp profilini kontrol edebilir misinMesaj otomatik birleştirildi:
Yapılıydı ama bios reset attım