FearLeSS_TR1
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
pc'de yaşanan sistemsel bir sorun var ve windows çözemiyor her başlangıçta kendini tarıyor ama repair edemiyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı sabit diskimi bir zarar gelmesinden endişelendim. windows 10 kullanıcısıyım ve en iyi duruma getir seneçeneklerinde c diski görünmüyor sürüyü onar dediğimdede pc yi yeniden başlatman gerek diyor fakat yine pc açılışında ki gibi repair edemiyor sorunu ve masaüstüne dönüyorum bir şey değişmiyor. çok çabaladım fakat kendim bir çözüm bulamadım bur sorun bilgisayarın kapatılırken biraz yavaş kapanıyordu ve acil işim vardı bende hemen fişi çektim ve güç kaybı yaşadı sistem sorun oluştu bu sorun bilgisayarı sadece başlangıçta açılmasını yavaşlatıyor. bende artık bir çözüm bulamayınca format atmak istedim ve bir sürü oyunlarım var (gta 5 gibi büyük oyunlar indirmesi zor oluyor) fakat sistemin kurulu olmadığı bir diskte yani C diskini fotmatlasam E diskindeki oyunlarım sistemi yeniden kurduğumda açılırmı? Doğru bir şekilde çalışırmı? (format atarken yani sistemi yeniden kurarken disklerdeki verileri silme formatlama aşamasında E dikini formatlamayacağım yani.) KONUYU KISACA AÇIKLAYABİLİRDİM FAKAT SORUNUMUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN BELKİ VARDIR DİYE SORUNUMUDA YAZDIM .