Yapmaaskere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmuAlıntıyı görüntüle
hiçbişey olmaz psu vyea diğer bileşenleri yeni ve sağlamsa. fakat elektrikler gideceği için sistem belli aralıklarlada olsa kapalı kalacak. hatta şöyle örnek vereyim kendi bilgisayarım kapatmıyorum tv gibi sürekli açık. elektrik kesintisinden sonra oturum açık kalma süresine baktığımda baya uzundu hatırlamıyorum ama baya bir süreydi.askere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmuAlıntıyı görüntüle
yani o kadar kaliteli değil ana kart b450ms2h psu da 650 watt 80+bir şey olmaz olmasına ama. Boşu boşuna parçaların ömrünü tüketmiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca bir şeyin olmaması parçaların (özellikle psu ve anakart) kalitesine bağlı. Örneğin akım koruman yoksa ve psuda dandikse voltaj dalgalanmasında alırsın makinayı eline.
ben pc mı roblox ıcın rıske atmazdım sahsen hem elektrık cok gelır hem omru azalır fark edılır derecedeaskere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmuAlıntıyı görüntüle
o zaman mantıken heralde bu kardesının olucak o zaman ona "bılgısayarının omru azalabılır dıkkatlı ol" falan de o karar verırya yeni bir pc alıcam zaten de kararsız kaldım bi türlü yapmam lazım
ya aslında bizim mahallede bir dönem çok elektrik kesintisi oldu boyle hafta gercekten en az 30 kere gidip geliyordu hiç bir şey olmadı pc ye o konuda güveniyorum bilgisayarımaParçalar sürekli çalışacağı için ister istemez ömründen yemiş olursun. 6 ay az bir süre değil ancak tam yükte çalışmayacağı için yine çok sıkıntı olmayacaktır. Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle elektrik kesintisine karşı önlem almanız gerek. Belli olmaz bir elektrik kesintisinde parçaların mefta olabilir.
ya ne kadar azalabilirki bir iki sene dayansa ben askerden dönünce çalışır alırım onadao zaman mantıken heralde bu kardesının olucak o zaman ona "bılgısayarının omru azalabılır dıkkatlı ol" falan de o karar verır