Neler Yeni

Pc yi 6 ay açık bıraksam ne olur

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
askere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmu
1695163713130.png

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bir şey olmaz olmasına ama. Boşu boşuna parçaların ömrünü tüketmiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bir şeyin olmaması parçaların (özellikle psu ve anakart) kalitesine bağlı. Örneğin akım koruman yoksa ve psuda dandikse voltaj dalgalanmasında alırsın makinayı eline.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
askere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmuAlıntıyı görüntüle
hiçbişey olmaz psu vyea diğer bileşenleri yeni ve sağlamsa. fakat elektrikler gideceği için sistem belli aralıklarlada olsa kapalı kalacak. hatta şöyle örnek vereyim kendi bilgisayarım kapatmıyorum tv gibi sürekli açık. elektrik kesintisinden sonra oturum açık kalma süresine baktığımda baya uzundu hatırlamıyorum ama baya bir süreydi.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey olmaz olmasına ama. Boşu boşuna parçaların ömrünü tüketmiş olursun.

ayrıca bir şeyin olmaması parçaların (özellikle psu ve anakart) kalitesine bağlı. Örneğin akım koruman yoksa ve psuda dandikse voltaj dalgalanmasında alırsın makinayı eline.
yani o kadar kaliteli değil ana kart b450ms2h psu da 650 watt 80+

yada mesela şey yapsam evdekilere söylesem haftanın 6 günü açık kalsa pazar günü kapalı kalsa hem dinlenmiş olur hem hiç kapanmamış olmaz işte öyle dayanırmı

komple sistemide yazayım karar verın ryzen 5 1600 b450m s2h asus 1660 super 8gb xpg ram 650 watt 80+ thermaltake psu

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey
Çalışmasından yana bir şey olmaz ama sürekli çalışması için bi önlem aldınız mutlaka elektrik gidecektir,

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Parçalar sürekli çalışacağı için ister istemez ömründen yemiş olursun. 6 ay az bir süre değil ancak tam yükte çalışmayacağı için yine çok sıkıntı olmayacaktır. Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle elektrik kesintisine karşı önlem almanız gerek. Belli olmaz bir elektrik kesintisinde parçaların mefta olabilir.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
askere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmuAlıntıyı görüntüle
ben pc mı roblox ıcın rıske atmazdım sahsen hem elektrık cok gelır hem omru azalır fark edılır derecede

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
ben pc mı roblox ıcın rıske atmazdım sahsen hem elektrık cok gelır hem omru azalır fark edılır derecede
ya yeni bir pc alıcam zaten de kararsız kaldım bi türlü yapmam lazım :D

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
ya yeni bir pc alıcam zaten de kararsız kaldım bi türlü yapmam lazım :D
o zaman mantıken heralde bu kardesının olucak o zaman ona "bılgısayarının omru azalabılır dıkkatlı ol" falan de o karar verır

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Parçalar sürekli çalışacağı için ister istemez ömründen yemiş olursun. 6 ay az bir süre değil ancak tam yükte çalışmayacağı için yine çok sıkıntı olmayacaktır. Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle elektrik kesintisine karşı önlem almanız gerek. Belli olmaz bir elektrik kesintisinde parçaların mefta olabilir.
ya aslında bizim mahallede bir dönem çok elektrik kesintisi oldu boyle hafta gercekten en az 30 kere gidip geliyordu hiç bir şey olmadı pc ye o konuda güveniyorum bilgisayarıma :D

o zaman mantıken heralde bu kardesının olucak o zaman ona "bılgısayarının omru azalabılır dıkkatlı ol" falan de o karar verır
ya ne kadar azalabilirki bir iki sene dayansa ben askerden dönünce çalışır alırım onada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom