Neler Yeni

Pc yükte aniden kapanıyor

Onyxiaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Türkay Dirican
Merhaba arkadaşlar bir sorun var ve saatlerdir çözemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Saphire marka 6900 xt ekran kartı aldım ve gigabyte marka 1000 wat lık psu aldım taktım.Masaüstünde,sitelerde gezindiğimde problem yok fakat herhangi bir oyuna girdiğim an ve pc kapanıyor.Stress testi yapmak istediğimde de aynısını oluyor tıkladığım an direk kapanıyor

Ekran kartı ve psu sıfır aldım.

hiç bir fikir yürütemiyorum

denizxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Deniz
Hocam eğer işlemcinizde bir İGPU var ise ekran kartını çıkarıp tekrar stres testine sokarmısınız sistemi? Bu sadece bir fikir, sistemde neyin arızalı olup olmadığını kontrol etmek için uygulanabilir.

HydraaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Çınar
Merhaba arkadaşlar bir sorun var ve saatlerdir çözemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Saphire marka 6900 xt ekran kartı aldım ve gigabyte marka 1000 wat lık psu aldım taktım.Masaüstünde,sitelerde gezindiğimde problem yok fakat herhangi bir oyuna girdiğim an ve pc kapanıyor.Stress testi yapmak istediğimde de aynısını oluyor tıkladığım an direk kapanıyor

Ekran kartı ve psu sıfır aldım.

hiç bir fikir yürütemiyorum
Cpu-z Veya Msi afterbuneri indir ekran kartı ısı testi yap oyuna gir Eğer ısınıyorsa İşlemcidende olabilir.

Onyxiaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Türkay Dirican
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isı testlerini yaptım işlemcide veya ekran kartında ısınma olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,734
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom