EkmekArasıGPU
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 107
- İsim
- Mete
- İlgilendiği Kategoriler
- Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam küçükken eski bilgisayarıma sapıkça reklamlar geliyordu idi. Ben de akılsızlığımla gelen her şeye tıklıyordum hatta birkaç şeylere tıklayıp bir şeyler yapmıştım. Aradan yıllar geçti hala aynı e-postayı kullanıyorum. Aynı hesapları kullanıyorum bilgisayarımda ve telefonumda RAT yok ama sıkıntı olur mu? Çok titizim bu konular da küçüklüğüme göre. Eski bilgisayarı getirdiğimizde öyle bir şey vardı yani ben yapmamıştım. Hatta uzak yerlerden geldiğim zaman, açtğım da bilgisayarı binlerce reklam gelirdi spam atardı.
NOT:Bu yaşadığım şey 4-5 yıl önce olmuştur. eskiden kullandığım bilgisayar geçen sene bozuldu bugün oturumunu kapattım. (çoğu kullanılmayan cihazlarım da dahil) Gmail şifresi değiştim. 1-2 sitenin şifresini değiştim. Bu gün
3-4 gün önce ESET Online Scanner'dan tam tarama ve hızlı tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı. 2-3 aydır da Ublock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
NOT:Bu yaşadığım şey 4-5 yıl önce olmuştur. eskiden kullandığım bilgisayar geçen sene bozuldu bugün oturumunu kapattım. (çoğu kullanılmayan cihazlarım da dahil) Gmail şifresi değiştim. 1-2 sitenin şifresini değiştim. Bu gün
3-4 gün önce ESET Online Scanner'dan tam tarama ve hızlı tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı. 2-3 aydır da Ublock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
Son düzenleme: