Neler Yeni

PC'de gelen garip reklamlar virüs müdür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam küçükken eski bilgisayarıma sapıkça reklamlar geliyordu idi. Ben de akılsızlığımla gelen her şeye tıklıyordum 😳 hatta birkaç şeylere tıklayıp bir şeyler yapmıştım. Aradan yıllar geçti hala aynı e-postayı kullanıyorum. Aynı hesapları kullanıyorum 🧐 bilgisayarımda ve telefonumda RAT yok ama sıkıntı olur mu? Çok titizim bu konular da küçüklüğüme göre. Eski bilgisayarı getirdiğimizde öyle bir şey vardı yani ben yapmamıştım. Hatta uzak yerlerden geldiğim zaman, açtğım da bilgisayarı binlerce reklam gelirdi spam atardı.
NOT:Bu yaşadığım şey 4-5 yıl önce olmuştur. eskiden kullandığım bilgisayar geçen sene bozuldu bugün oturumunu kapattım. (çoğu kullanılmayan cihazlarım da dahil) Gmail şifresi değiştim. 1-2 sitenin şifresini değiştim. Bu gün
3-4 gün önce ESET Online Scanner'dan tam tarama ve hızlı tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı. 2-3 aydır da Ublock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
a b
Hocam küçükken eski bilgisayarıma sapıkça reklamlar geliyordu idi. Ben de akılsızlığımla gelen her şeye tıklıyordum 😳 hatta birkaç şeylere tıklayıp bir şeyler yapmıştım. Aradan yıllar geçti hala aynı e-postayı kullanıyorum. Aynı hesapları kullanıyorum 🧐 bilgisayarımda ve telefonumda RAT yok ama sıkıntı olur mu? Çok titizim bu konular da küçüklüğüme göre. Eski bilgisayarı getirdiğimizde öyle bir şey vardı yani ben yapmamıştım. Hatta uzak yerlerden geldiğim zaman, açtğım da bilgisayarı binlerce reklam gelirdi spam atardı.
NOT:Bu yaşadığım şey 4-5 yıl önce olmuştur. eskiden kullandığım bilgisayar geçen sene bozuldu bugün oturumunu kapattım. (çoğu kullanılmayan cihazlarım da dahil) Gmail şifresi değiştim. 1-2 sitenin şifresini değiştim.
3-4 gün önce ESET Online Scanner'dan tam tarama ve hızlı tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı. 2-3 aydır da Ublock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
Eski pc'nize adware girmiş olabilir sapık reklam geliyorsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski pc'nize adware girmiş olabilir sapık reklam geliyorsa.
Hocam bozuk zaten. Yeni bilgisayar aldım. Babam iş yerinden getirmişti depodan. Depoda neden öyle bırakmışlar belli zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Hocam çok sorun olacağını zannetmiyorum ancak alttaki siteden e-posta'nız bir veri sızıntısında bulunmuşmu kontrol edebilirsiniz.
Hocam virüslü site değil değil mi ? ve Google'nin güvenlik ayarlarından veri sızıntısı olup olmadığını bize gösteiryordu diye hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
a b
Hocam virüslü site değil değil mi ?
Yok hocam istediğiniz yerden araştırın bu site public yayinlanan sızıntıları toplar ve kendi veri tabanina ekler. Burada arama yaptığınızda elinde bulunan bilgilerle karşılaştırır eğer elindeki dataların birinde sizin e postaniz var ise söyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Hocam virüslü site değil değil mi ? ve Google'nin güvenlik ayarlarından veri sızıntısı olup olmadığını bize gösteiryordu diye hatırlıyorum.
Hocam telefon'dan yaptım. 1 tane veri sızıntısı olmuş. Oda craftrise'dan Mayıs 2023 de veri sızıntısı olmuş fakat ben açtığım hesaplarla oyuna giremedim. Oynayamıyorum bile. Değiştirmeme gerek var mı ? arkadaşlarımın açtığı e-posta ile girebiliyordum oyuna. E-postamın şifresini bugün değiştirdim. @desert_tiger Şifre yöneticisinden craftrise'yi bu gün sildim. Craftrise'ın sitesine girmekten korkuyorum. Virüs girer diye.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,134
Üyeler
163,785
Son üye