McAfee ve KasperskyKullandığın programları söyler misin?
Malwarebytes son çare olarak onu öneriyorum çok iyi bir program taramadan sonra çıkan virüsleri sil pcyi yeniden başlat ve tekrar yazarsın.McAfee ve Kaspersky
Dostum tabii ki en güvenli yol format atmak fakat içerisinde önemli bilgileri falan varsa virüsleri temizleyip yedek alıp format atması daha mantıklı olucaktır.Bence direk formatla PC yi çünkü virüs bir yere kadar müdahale yapabiliyor gerisinde kasmalar donmalar vs. Malwarebytes iyi bir program fakat kafanda soru işareti kalsın istemiyorsan sağlam bi format çek o pcye
önemli bişey yokta kolay yoldan halletmek istiyomDostum tabii ki en güvenli yol format atmak fakat içerisinde önemli bilgileri falan varsa virüsleri temizleyip yedek alıp format atması daha mantıklı olucaktır.
Dostum bence format atmayı bilen bir arkadaşımızsa zaten bunu biliyordur.Dostum tabii ki en güvenli yol format atmak fakat içerisinde önemli bilgileri falan varsa virüsleri temizleyip yedek alıp format atması daha mantıklı olucaktır.
Güzel haber82 sorun buldu düzelttim şuanlık bi sorun yok
Açıkçası Malwarebytes zararlı bulmada bütün programlardan daha iyi.82 sorun buldu düzelttim şuanlık bi sorun yok