Neler Yeni

PC'de virüs var silinmiyor

Costa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir rüzgar
2 farklı programla denedim bişeyler sildiler ama hala operada saçma sapan sekmeler açılıyor

noxsus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hamza Özer
Kullandığın programları söyler misin?

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Bence direk formatla pc yi çünkü virüs bir yere kadar müdahale yapabiliyor gerisinde kasmalar donmalar vs. Malwarebytes iyi bir program fakat kafanda soru işareti kalsın istemiyorsan sağlam bi format çek o pcye

noxsus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hamza Özer
Bence direk formatla PC yi çünkü virüs bir yere kadar müdahale yapabiliyor gerisinde kasmalar donmalar vs. Malwarebytes iyi bir program fakat kafanda soru işareti kalsın istemiyorsan sağlam bi format çek o pcye
Dostum tabii ki en güvenli yol format atmak fakat içerisinde önemli bilgileri falan varsa virüsleri temizleyip yedek alıp format atması daha mantıklı olucaktır.

Costa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum tabii ki en güvenli yol format atmak fakat içerisinde önemli bilgileri falan varsa virüsleri temizleyip yedek alıp format atması daha mantıklı olucaktır.
önemli bişey yokta kolay yoldan halletmek istiyom

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Dostum bence format atmayı bilen bir arkadaşımızsa zaten bunu biliyordur.

Costa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir rüzgar
82 sorun buldu düzelttim şuanlık bi sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular