Pcden duman cıktı ne yapmam lazım

gkyky07

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaslar merhaba yeni sıvı soğutma aldım bağlantısını yaptım çalıstırdım pc ekran gelmedı sonra dumanlar cıkmaya basladı pc kapattım hemen parcaları kokladım ekran kartında plastık kokusu gelıyor ekran kartımı yandı acaba başka pc denesem ekran kartını bısı olur mu garantısı duruyor

arkadaslar merhaba yeni sıvı soğutma aldım bağlantısını yaptım çalıstırdım pc ekran gelmedı sonra dumanlar cıkmaya basladı pc kapattım hemen parcaları kokladım ekran kartında plastık kokusu gelıyor ekran kartımı yandı acaba başka pc denesem ekran kartını bısı olur mu garantısı duruyor
garantıye gonder rıssk alma

Sıvı sızması var mı? Pompa giriş çıkışlarını kontrol ettin mi

yani sistemle oynadıktan sonra olduğuna göre senle alakalı bir durum ama garantide şansını dene bence

Duman çıktıysa gitmiştir muhtemelen sivi soğutmadandir geçen birinin de başına gelmişti anakartı yanmıştı.Bu sıvı soğutma işleri çok sakat iyi bir hava soğutma alın

yani sistemle oynadıktan sonra olduğuna göre senle alakalı bir durum ama garantide şansını dene bence
oynamadım kı sıvı soğutma taktım sadece kullanım kılavuzuna uydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilesenlerın neler
ryzen 5 5600x 3200mhz 16 ram kcas 600w bronz psu rx7700xt dragos 240mm ıps sıvı soğutma

Duman çıktıysa gitmiştir muhtemelen sivi soğutmadandir geçen birinin de başına gelmişti anakartı yanmıştı.Bu sıvı soğutma işleri çok sakat iyi bir hava soğutma alın
ekran kartı plastık kokuyor bıde sıfır aldım sıvı soğutmayı

sıvı soğutma ekran kartına sıvı damlatmıştır başka bişey aklıma gelmiyor

yok herhangi bi sıvı yok

sorun benden kaynaklı degıldır demı kcas 600 bronz psu var elektrık olsa psu korurdu
E tier gözüküyor ondan kaynaklı olma ihtimali yüksek

Geri